Total Pageviews
Saturday, February 19, 2011
Ghotab...قطاب
قطاب را به ۲ روش میشه درست کرد، میشه در روغن سرخ کرد یا توی فر گذشت که سالمتر هست. من با روش دوّم درست کردم
GHotab is a Persian cookies from Yazd Provenance, one of the other specialty of this provenance is Baklava which is a little different than what you see here. In my opinion is the best Baklava. Any ways lets start with our ghotab :)
مواد لازم
روغن یا کره ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چایخوری
Ingredients for dough:
1/2 cup melted butter or oil
1/2 cup plain yogurt
1 teaspoon baking powder
2 cups of flour
2 egg yolks
برای مواد داخل قطاب میشه از مخلوط ۳ ق غذا خوری پودر شکر، ۳ ق غذا خوری پودر نارگیل و ۲ ق چایخوری هل استفاده کرد یا به جای پودر نارگیل از پودر بادام استفاده کرد. همچنین اگر دوست داشتید ۱ ق غذا خوری گلاب هم اضافه کنید
Filings ingredients:
Mix 3 tablespoons of shredded coconut, 2 teaspoons of cardamom and 3 tablespoons of confectioners sugar.
Or Substitute coconut with almond powder and adding 1 tablespoon of rosewater is optional.
روغن، ماست و زرده را خوب با هم مخلوط کنید
1. Mix oil, yolks and yogurt well.
بکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه کرده ورز داده به حدی که بدست نچسبد، خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت ۲ ساعت بماند
2. Add baking powder and flour but slowly stop until it is not sticky any more. Cover the dough and leave it for 2 hours.
بعد از ۲ ساعت اول فر را با حرارت ۳۵۰ درجه روشن کرده، خمیر را با وردنه پهن کرده و به قطر خیلی نازک به طوری که توی عکس میبینید
3. After 2 hours turn on the oven on 350 degree, and spread the dough on a flat surface using rolling pin.
با قالب گرد قالب بزنید
4. use round cookie cutter to cut it.
مواد را وسط خمیر ریخته و به شکل دلخواه در آورده من به دو شکل در آوردم ولی فکر کنم شکل گرد را بیشتر دوست دارم مثل یک بقچه کوچولو
5. Place enough filling in the middle and bring the edges together.
قبل از گذاشتن توی فر با قلمو کمی کره آب شده روی قطابها مالیده و به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که کمی طلایی شوند
6. Before putting in the oven brush them with melted butter and bake for 35 minutes or until lightly golden.
قطابها بعد از بیرون آمدن از فر
7. After coming out of oven.
دوباره با قلمو کمی کره روی قطابها مالیده و در پودر شکر غلتانده
8. Brush them again with butter and deep them on the confectioners sugar.
با چایی عالیه، نوش جان
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
bah baaaaaaaaah asheghesham <3
ReplyDeleteجات خالی خیلی خوب شد مخصوصا انیکه با نارگیل بود
ReplyDeletemalome az ghiyafash bayad hatman dorostesh konam
ReplyDeletemanam dorost kardam vali be jaye poodre nargil poodre gerdoo rikhtam. parisa khanoom darajeye fer be santigerad cheghad bayad bashe.chon man khodam gozashtam roo 200 va shirini kheili tord shod.nemidoonam darajash doroste ya na?????va bayad tord beshe ya kami narm????
ReplyDeleteمریم جان ۳۵۰ درجه فارینهایت میشه حدود ۱۷۰ سانتیگرد برای همین هست که ترد شده، میشه درجه هر را توی گوگول همیشه تبدیل کنین درجههای من همیشه به فارینهایت هست، فیلینگ هم هر چیزی میشه کردو هم خیلی خوب میشه، نوش جونت :)
ReplyDeleteقطاب از نظر من شاه شیرینی هاست.
ReplyDeleteپریسا جون میخوام برای عید درست کنم فقط دو تا سوال کوچولو دارم.
ReplyDeleteمنظور از پودر شکر همون caster sugar
هست؟
خمیر رو باید دو ساعت توی دمای اتاق گذاشت یا توی یخچال؟
مرسی
پریسا جون درستش کردم اما خمیرم یکنواخت نبود و موقع پهن کردن تیکه تیکه می شد....به نظرت اشکال از کجاست؟
ReplyDeleteشبنم جان خمیر را توی دمای اتاق بگذارید بمونه نه توی یخچال، درسته پودر شکر هم همون هست
ReplyDelete@ Anonymous
ReplyDeleteعزیزم شاید وقتی مواد را مخلوط کردی خوب ورز ندادی چوب معمولا این خمیر خوب خودش را میگیره
Parisa khanom salam bar arze khaste nabshid va tashokore faravan az zahmataton mikhastam azaton khahesh konam ke age mishe dastore shirni danmarki va zaban ham age mishe bezarin mikhastam baray eyed dorost konam lotf mikonin
ReplyDeleteعلیرضا خان مرسی از لطفتون، با عرض شرمندگی با اینکه خیلی دوست دارم این دوتا شیرینی را برای شب عید درست کنم ولی این هفته هفته پایان ترمم هست متاسفانه وقت ندارم، ولی براتون لینک بلاگ ۲ از از دوستهای عزیزیم که این دوتا شیرینی را درست کردن میگذارم انشاالله به کارتون بیاد عیدتون هم مبارک سال خوبی داشته باشین
ReplyDeleteشیرینی دانمارکی
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=155352584475741&set=a.155372247807108.30681.155343587809974&theater
شیرینی زبون
http://yemalilar.blogspot.com/2011/01/blog-post_8963.html
Mishe lotfan bgid andaze eh cup yani ch mizan ? Mamnoon.
ReplyDeleteRogi
Man emrooz 25.Mar .2011 Ghotab va Noon Khameh dorost kardam .Vase avalin bar to zendgim shirni dorost kardam. Khili khob shood. Aslan bavaram nemise k man dorost kardam!Khili lezet bordam va khili asoon yad greftam.Yani dastoori k shoma neveshtid khili khili khob bood. Bsyar mamnoon va sepasgozar hastam.
ReplyDeleteRogi
@ Rogi,
ReplyDeleteعزیزم خوشحالم که این دستورها به دردت خورد و خوب از آب در اومد، ببخشید من خیلی این هنفته سرم شلوغ بود نتونستم زودتر بهت جواب بدم مرسی از اینکه نتیجه را به هم گفتی
سلام
ReplyDeleteمن یه سوال داشتم. مواد داخل قطاب رو چطوری مخلوط کنیم؟ هل رو چی؟ باید مغزش رو استفاده کرد و میکس کرد؟ ممنون میشم اگه بگید.
محبوبه جان هل را پودر کنید و به مواد اضافه کنید
ReplyDeleteMerci kheylee khob shod. Man dorost kardam. :)
ReplyDeleteyek khahesh daram: vaghti andazeh ha ro midin, lotfan begin yek peymaneh chand garameh. tashakkor az zahmatetoon. mohammad
ReplyDeletelovely recipes
ReplyDeleteeres adorable
Dario from Spain
daruish99@gmail.com
best wishes
fantastic recipe i will try it at home
ReplyDelete