Total Pageviews
Tuesday, December 28, 2010
Cream puffs...نون خامهای
آرد ۱ پیمانه
آب ۱ و ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱/۴ ق چای خوری
خامه و شکر به میزان لازم
اسانس وانیل ۱ ق چایخوری
فر را از قبل روشن میکنیم با حرارت ۴۰۰ درجه
اول کره را روی حرارت آب میکنم، بعد آب را افزوده وقتی جوش آمد آرد/ نمک را اضافه کرده خیلی کم هم میزنیم و از روی حرارت برداشته میگذریم تا کمی سرد شود
یکی یکی تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یک دست شود
توی سینی فر با قیف به هر شکلی که دوست دارید مواد رو بچینید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه بیک کنید،
چون فرها همه باهم تفاوت دارن بعد از بیست دقیقه هرزگاهی چک کنید وقتی طلایی مایل به قهوهای کمرنگ شدند معلم میشه که آماده هستند. میگذریم کاملا سرد بشه. خامه را با وانیل و شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره من میزان شکر را ذکر نکردم چون بعضیها شیرینتر و بعضیها کم شیرین دوست دارن. وقتی نونها کاملا سرد شدند با قیف داخلش را با خامه پر کنید
Ingredients:
1 cup Flour
1 and ¼ of cup water
½ cup butter
3 large eggs
1/4 teaspoon salt
1 tablespoon sugar
For cream
Sugar and heavy cream
1 teaspoon Vanilla extract
Method:
1. Preheat the oven 400 degree.
2. In a medium sauce pan dissolve the butter over a medium heat.
3. . Add water and when start boiling add sugar, salt and flour and stir it until well mixed. Turn off the stove and let it cool.
4. Add eggs one at a time and stir it well until looks creamy
5. Use a pastry bag to pipe it in ungreased baking sheet.
6. Bake for 25- 30 minutes until golden brown.
7. When the shells are cool, beat the cream,sugar and vanilla extract and use a pastry bag to pipe the filling into the shells.
Labels:
Sweets...شیرینیها
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
parisa jan, in ghif ke shoma estefadeh kardin che shomarehiee hast. merci
ReplyDeletedarzemn man oon ash e sonnati esfahani ke ba bademjoon bood ro dorost kardam va fogholadeh shodeh bood, merci.
وای که چه خوشمزه.....میشه بگین چه جوری توشون رو خامه میریزین؟ نصفش میکنین؟
ReplyDeleteraftaaaaam bedorostiyaaaaam
ReplyDeleteman dorost kardam.dastetoon dard nakone.vali kami tord shode noonesh. normale ya na??chon ehsas mikonam az biroon ke mikharam narme.
ReplyDeleteسبزه جان من از قیف پلاستیکی که داشتم استفاده کردم که شماره نداره ولی به ویلتون نزدیک به شماره ۲۱ هست
ReplyDeleteبه به آش هم که درست کردید اون آش مورد علاقه من هست خیلی وقته نخوردم
هانیه جان یا تههش را سوراخ کوچولو کنین یا اینکه از وسط نصف کنین با خامه پر کنین
ReplyDeleteلیلا جون عکسش را بگذار
ReplyDeleteمریم جا منهم بعضی وقتا که درست میکنم ترد میشه که اتفاقا من بیشتر دوست دارم
ReplyDeleteparisa jan khiliiiiiiiiiiiiiiiii khoshmazasttttttttttttttttt ,merciiiiiiiiiii
ReplyDeleteWow... Malume ke kheily khosh mazan. Dastetun dard nakone.
ReplyDeletelove it !I made it this morning and turn out to be the best "noon khameie" I've ever made !!! thank you for the recipe . Maryam M
ReplyDeleteLotfan mishe bgid Ab 1 va 1/4 pemane yani chi ? Man taze daram yad migiram shirni dorost konam. Mamnoon .
ReplyDeleteRogi
parisa jan,dastet dard nakone vase in dastooraye aaali! man chand tashuno dorost kardam va kheiliii azat mamnunaaaaam ,inshalah movafagho shado salamat bashi.
ReplyDeleteماندانا جون خواهش میکنم عزیزم، مرسی از اینکه نتیجه کارهاتو بهم دادی این بهم دلگرمی میده
ReplyDeletemerc parisa joon, dorost kardam, aali bood, inam linkesh: http://hanichef.blogfa.com/post-40.aspx
ReplyDeletehttp://eligooloo.persianblog.ir/post/43/
ReplyDeleteparsia jooooooooooooooon, asheghetam, manam dorost kardam. ali shod
salam, man dorost kardam seft shod va kheyli pof nakard dar vaghe bishtar mesle ye varaghe biscuit dar umad :(:(
ReplyDeletehameye marahelam anjam dadam:(
salam,man emroz dorostesh kardam kheili ali shode nonesh ,merc babate dastore khobeton :)
ReplyDeleteman ham dorostesh kardamo avalin baar besyar khub shode bud ama baraye dovomin va sevomin baar haalamo kheili gerefto aslan pof nakard va nemidunam chera.kodom tavagheye fer bayad gozashtesh?vasat ya bala ya payin va aslan osoolan shirinha ro kodom tabaghe mizaran?
ReplyDeleteagar khamir kheili shol bashe kari mishe kard baraye doros kardanesh?maayeye man beghadri shol bud ke belafasele pahn mishod ruye sheet va bad az pokhte shodan ham kaamelan khamir bud.mishe begin kare chand geram bayad bashe?benazaram kare ro ziadi rikhtam.
ReplyDeleteSalam ,Khob hastin parisa jan : man taze ba in page ashena shodam,khili alaghe daram in shirini ha ro dorst konam vali moteasefane fer nadaram,be jaye on mishe az oven estefade kard ,ba kami taghir dar daraje v zaman pokht ,akharin darje hararat oven man 250 ast v modat 60 daghighe,Mamnon misham rahnamaei konid . Ba Tashakor Azadeh az Belzhik
ReplyDeleteSalam Parisa jan, man dorost kardam ino amma nemidoonam chera toosh nemipaze roosh kheili khoobe ha vali toosh napokhte mimoone:( Mishe komakam koni plz. mer3o
ReplyDelete