دوستهای خوبم من اومدم
، این چند ماه خیلی سرم با مدرسه شلوغ بود
ولی خدارو شکر ترمم تموم شد و میتونم دوباره در خدمتون باشم


مواد لازم
آرد ۲ و نیم پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۲/۳ پیمانه
آب میوه هر میوهای که دوست دارید ، من از آب آناناس استفاده کردم ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
بیکینگ سودا یا همون جوش شیرین ۱/۲ ق چایخوری
مواد فیلینگ
خامه ۱ و نیم پیمانه
شکر به اندازه که شیرین دوست دارید
میوه تازه یا کمپوت، من از توت فرنگی تازه استفاده کردم
کمی آب میوه برای تر کردن شیرینی
پودر یا اسانس وانیل ۱ ق چایخوری
پودر یا اسانس وانیل ۱ ق چایخوری
Ingredients:
2 1/2 cups of flour
2/3 cup of sugar
3 eggs
2/3 cup of oil
1 cup of any kind of juice (I used pineapple juice)
2 teaspoon of baking powder
1/2 teaspoon of baking soda
For Filing:
1 1/2 cups of heavy cream
Sugar to taste
1 teaspoon of vanilla extract
Fresh fruit or canned fruit
Enough juice for spraying the cake
طرز تهیه
2 1/2 cups of flour
2/3 cup of sugar
3 eggs
2/3 cup of oil
1 cup of any kind of juice (I used pineapple juice)
2 teaspoon of baking powder
1/2 teaspoon of baking soda
For Filing:
1 1/2 cups of heavy cream
Sugar to taste
1 teaspoon of vanilla extract
Fresh fruit or canned fruit
Enough juice for spraying the cake
طرز تهیه
مواد خشک را با هم مخلوط کرده
سپس مواد تر را اضافه کنید
1. First mix the dry ingredients, then add the rest.
مواد را خوب مخلوط کنید
2. Mix the batter well.
مواد کیک را در ظرف ریخته، من از ظرف مستطیل استفاده کردم، و در فر که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فرینهایت روشن شده به مدت ۴۰ دقیقه میگذریم
3. Pour the batter in a baking dish and bake it in a preheated oven (350 degrees) for 40 minutes.
وقتی که کیک کاملا سرد شد به ۲ قسمت برش زده
4. Allow cake to cool completely, cut the cake horizontally in 2 layers.
آبمیوه را با اسپری یا با قلمو روی کیک ریخته تا حدی که برشهای کیک کمی خیس شوند این به تر بودن کیک کمک میکنه
5. Spray or brush the juice on the cake layers, enough so that the cake is not too wet.
خامه، اسانس وانیل و شکر را زده تا فرم بگیرد، سپس با میوه مخلوط کرده
6.Beat cream, vanilla extract and sugar, then add the fruit.
خامه فرم گرفته را روی لایه اول پخش کرده
7. Spread the filing on the first layer.
لایه دوم را به روی لایه اول قرار داده و خامه بدون میوه را روش پخش کنید
8. Place the second layer on the top and spread the filing without fruit.
کیک را به اندازه دلخواه برش زده و با سلیقه خودتون تزیین کنید. سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار داده
9. Cut the cake and place it in the refrigerator for several hours.
نوش جان این کیک هرچی بیشتر در یخچال بمونه حالت تری بیشتری داره
bah bah kheili ham aali, che khoob ke bargashtin parisa joon, jaye khalitoon hes mishod
ReplyDeleteمرسی عزیزم شما خیلی لطف دارین منم خوشحالم که دوستهای خوبی مثل شما دارم
ReplyDeletemerc parisa jun emruz hatman dorosesh mikonam :*
ReplyDeleteسلام پریسا جون دلمون برات خیلی تنگ شده بود خوشحالم که بازم میتونیم از کارای خوشگل و خوشمزت استفاده کنیم و یاد بگیریم
ReplyDeleteالی گلی جون مرسی عزیزم
ReplyDeleteGood job, Parisa khnum. I have been craving Persian shiri tar forever. I will make it soon.
ReplyDeleteLoving greetings and continue sharing your recipes.
Thank you for visiting my blog hope you get to use some of the recipes :)
ReplyDeleteMishe begid andaze zarf chegadr bayad bashe,ba tashakore faravan
ReplyDeletemishe begid key eggs ra ezafeh mikonim?shekar ba ard ghati mikonim? Mamnoon
ReplyDelete