ترامیسو دسر بسیار راحت و خوشمزه از کشور ایتالیا
این دسر را میشه با طروق مختلف درست کرد معمولا از بیسگویتهای لدی فینگر استفاده میشه ولی از کیک سفید هم میشه استفاده کرد ولی دردسرش خیلی بیشتر هست، من قبلا با کیک درست کردم ولی با بیسگویت خیلی راحتتر هست و من همیشه با بیسگویت درست میکنم. بیسگویتها را بیشتر فروشگاها دارند. پنیر مخصوص این کیک اسمش هست مسکارپونی ولی اگر در دسترس نبود از پنیر خامهای معمولی هم میشه استفاده کرد ولی اگر از این پنیر استفاده کنین خیلی عالی میشه، بعضی از دستورها از تخم مرغ هم استفاده میشه ولی من از روش بدون تخم مرغ استفاده کردم. در ضمن اگر از رام که یک نوع مشروب هست کمی استفاده کنین فقط برای طعم محشر میشه، البته ما اصلا اهل مشروب نیستیم ولی من یک شیشه رام فقط مخصوص ترامیسو دارم

مواد لازم
بیسگویت لدی فینگر ۲۸ عدد
خامه ۱ پیمانه
پنیر مسکارپونی ۱ پیمانه
شکر به میزان لازم
قهوه تلخ به میزان لازم
رام ۲ ق غذا خوری اگر از رام استفاده نمیکنین از ۱ ق چایخوری وانیل استفاده کنین
پودر کاکائو
Tiramisu easy and yummy, can make it with white cake or lady fingers cookies I chose lady fingers of course much easier :)
Ingredients:
28 lady fingers cookies
1 cup heavy cream
1 cup mascarpone cheese
Sugar depends how sweet you like it
2 tablespoons rum/ if not interested use 1 teaspoon vanilla extract
Dark coffee
Coco powder
1. Beat the heavy cream/sugar until formed, mix cheese with sugar and 1 tablespoon of the rum andadd it to creams mix.
خامه را با شکر مخلوط کرده بستگی به این دارد که چقدر شیرین دوست دارید و با همزن به حدی که فرم بگیرد بزنید، همچنین پنیر را با شکر مخلوط کرده و به خامهها اضافه کنید ۱ ق رام یا وانیل را الان به خامهها اضافه کنید
2. Add the rest of the rum to the dark coffee and pour it in a larger bowl and deep in each lady finger to the dark coffee quickly, make sure both sides are soaked. Place it next to each other.
قهوه را با بقیه رام مخلوط کنید قهوه نباید خیلی داغ باشد، قهوه را در یک کاسه بزرگ ریخته و بیسگویت هارا در کاسه خیس کرده ولی خیلی سریع که خرد نشوند ولی هر دو طرف تر شوند
3. Spread the cheese mixture on the lady fingers and sprinkle some coco powder.
مخلوط پنیر و خامه را روی بیسگویتها پخش کرده کمی پودر کاکائو پاشیده
و دوباره همین را تکرار کنید
5. Cover it and place it in the refrigerator over night or at least 8 hours before serving.
ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل ۸ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت آماده هست
vaaaaaaaaaaay kash alan inja bood in cake :(
ReplyDeletemikhaaaaaaaaam
ReplyDeletewooooooooooooww man ashegh in cake hastam tahala bavaret misheh aziziam tahala doorst nakardam ama ba in aks haye khoshgeli ke shoma gozashti azash hatamn dorost mikonam
ReplyDeleteلیلا جان و هانیه جان تشریف بیارید هنوز چند تایی مونده
ReplyDeleteجولیت جونم حتما درست کن خیلی خیلی راحت هست که باورت نمیشه و خیلی هم خشمزست
ReplyDeleteوای پریسا جون دستت درد نکنه خیلی خوشگل شده! من خیلی خیلی دوست دارم! ایشالا درست میکنم.
ReplyDeletesalam, mamnoon az dastoraye ghazaeeton
ReplyDeleteman yek chiz ro khob motovaje nashodam vaghty biskout ha mon ra dar ghahve mizarim badesh che karesh konim ?
mishe lotfan in ghesmato ye kam bishtar tozih bedin
kheili mamnoonam az rahnamaeeton
maryam
@ Nasim
ReplyDeleteخواهش میکنم :)
@Anonymous
ReplyDeleteخواهش میکنم، بیسگوویتها را در ظرف چیده و مواد خامه و پنیر روش پخش کنید. انشاالله این کمک کنه
قهوه را با بقیه رام مخلوط کنید قهوه نباید خیلی داغ باشد، قهوه را در یک کاسه بزرگ ریخته و بیسگویت هارا در کاسه خیس کرده ولی خیلی سریع که خرد نشوند ولی هر دو طرف تر شوند
ReplyDeletemanzoreton ine ke bisquitha ra dakhele ghahve mizanim va belafasele ke khis shod mizarimeshon toye ghalebi ke mikhaym tiramasou ra dorost konim, yani dar hamin had ke faghat on ha khis beshan
va dakhele che ghalebi bayad bezarim va aya kafe ghaleb bayad griskari beshe ya na.
bazam mamnon hastam az rahnamaeehaton
ظرفی بستگی به خودتون داره به اندازهای که به سایز بیسگویت جور در بیاد و ظرف احتیاج به چرب کردن نداره. میتوانید در یوتوب ویدیو پیدا کنین که نشون بده شاید منظور من را متوجه بشین، مثل این ویدئو البته ایشون از تخم مرغ استفاده کردن که من معمولا از تخم مرغ استفاده نمیکنم
ReplyDeletehttp://www.youtube.com/watch?v=_Lxr5jPGxG8
mamnoon
ReplyDeletesalam Parisa khanoom, merc babate recepie khoobi ke gozashty, man mikham inro doros konam, montaha har chi gashtam lady finger biscuit peida nakardam :( rastesh creamy sho peida kardam, ama fek nakonam ini ke shoma estefade mikoni creamy bashe... mikhastam bedoonam shoma az koja migiri?
ReplyDeletemamnoon
سوگند جان نمیدونم کجا زندگی میکنی، ولی میدونم که همه جا این بیسگویتها پیدا نمیشه، اگر آمریکا هستی میتونی از
ReplyDeletewhole foods
بگیری یا از فروشگاه مواد غذاییهای ایتالیایی ولی اگر نتونستی پیدا کنی از کیک ساده سفید میتوانی استفاده کنی که کمی کارش بیشتر هست، کیک را وقتی درست کردی از وسط برش بزن و به حدی که کمی خیس بشه روش قهوه بریز، مواد را روش بریز و برش بعدی کیک را با قهوه خیس کن و بگذار روش
merc azizam, raftam gereftam, dorost kardam, kheilii khoob shod, faghat man fekr konam kami ziad too coffee khisoondam, chon yekam ziadi jouncy shode, ama mazash alliye, merc az recipe :) ishala dafe bad behtar misham :D
ReplyDeletesalam kare besyar ghashangi mikonid asheghetoon shodam dost daram hamishe karhatono bebinem ve estefade konam.
ReplyDeleteparisa jan mamnun misham begin yek peimane chand geram mishe chon man hamishe moshkel daram ba in mozu va vazne daram baraye andazegiri.Philadelphia Brick Cream Cheese aya monasebe baraye in deser ya Cream Cheese Spread bashe?
ReplyDeletekheili manoon az in dastoore pokhte ali, baraye avalin bar dorost kardam kheili razi boodam.
ReplyDelete