Koo Koo Havij( carrot)...کو کو هویج
هویج رنده شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
دارچین ۱ ق چایخوری
نمک/ فلفل
اول پیاز را خیلی ریز کرده و در روغن تفت میدهیم وقتی طلایی رنگ شد دارچین را افزوده کمی هم زده بعد هویج را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا رنگش کمی تیره شود و تقریبا نیم پز، بعد از روی شعله برداشته میگذریم کمی سرد شود و تخم مرغها و نمک و فلفل را اضافه کرده خوب هم زده و در
ماهیتابه سرخ میکنیم
** Ingredients**
1 cup shredded carrot
2 eggs
1 small onion ( finely chopped)
1 tea spoon cinnamon
Salt and black pepper
Olive oil or vegetable oil
** Method**
1.Heat 2 tablespoons oil in a skillet over a medium heat and saute onions until golden.
2. Add cinnamon and mix it with the onions.
3. Add carrots and stir it until color darken, turn off the heat and let it cool.
4. Add eggs, salt and paper and mix it well.
5. Heat oil in a skillet over medium high heat, fry until golden brown on each side.
Enjoy :)
-parisa
No comments:
Post a Comment