سوپ براکلی با کرم و پنیر چدر برای ۶ نفر
شیر پر چرب ۲ پیمانه یا ۱ پیمانه کرم ۱ پیمانه شیر کم چربی، قبل از اضافه کرن کمی گرم کرده تا شیر یا کرم نبرد
آب مرغ یا اگر نداشتید کمی ادویه، پیاز و فلفل را تفت داده ۲ پیمانه آب اضافه کنید هم زده و به جای آب مرغ استفاده کنید
کره ۱/۴ پیمانه
پیاز کوچک ۱ عدد، ریز شده
براکلی خرد شده ۲ پیمانه
هویج رنده شده ۱ پیمانه
آرد ۱/۴ پیمانه
پنیر چدر ۲ پیمانه، رنده شده
نمک و فلفل
ادویه درخت جوز ۱/۲ ق چایخوری
Ingredients for 6 servings:
2 cups half and half or whole milk, warm before using
2 cups chicken stock
1/4 cup butter
1 small onion, chopped
2 cups broccoli, chopped
1 cup carrot, grated
1/4 cup flour
2 cups cheddar cheese, grated
Salt and pepper to taste
1/2 teaspoon nutmeg
پیاز را با کره کمی تفت داده وقتی که کمی طلایی رنگ شد آرد را هم اضافه کرده تفت داده تا آرد کمی سرخ شود، سپس شیر را هم اضافه کرده به همراه آب مرغ و کم کم همزده به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط
Method:
1. Saute onion with butter until a little golden, add the flour and saute for another 5 minutes. Add half and half and chicken stock, stir about 20 minutes.
براکلی و هویج را اضافه کرده، گذاشته تا بپزد به مدت ۳۰ دقیقه به حدی که له نشوند سوپ در این مرحله کمی غلیظ شده است، نمک و فلفل را افزوده و سوپ را در بلندر ریخته تا براکلیها ریز ریز شوند
2. Add broccolis and carrots, let it cook for about 30 minutes or until it's tender, add salt and pepper, soup should be a little thicken now, pour it into blender and puree.
3. Return soup to pot and add cheddar cheese, let it met over a medium heat, after soup is thicken and cheese is melted sprinkle the nutmeg and serve.
سوپ را دوباره در قابلمه مورد نظر ریخته، پنیر را اضافه کرده و گذشته تا پنیرها خوب ذوب شود، در اخر جوز را به روی سوپ پاشیده و سرو کنید
No comments:
Post a Comment