Total Pageviews

Saturday, January 8, 2011

Pumpkin pie...پای کدو



آرد ۱ پیمانه
کره ۱/۳ پیمانه
آب یخ ۱/۴ پیمانه
نمک و شکر ۱/۴ ق غذا خوری
ارد/ نمک/ شکر را مخلوط می‌کنیم. نکته اساسی‌ این هست که کره باید سرد باشه و آنرا به به قطعه‌های کوچک در میاریم و با آرد اضافه می‌کنیم و کم کم مخلوط می‌کنیم. بعد کم کم آب خیلی‌ یخ را هم اضافه می‌کنیم و کمی‌ ورز میدیم تا خودش رو بگیره.  خمیر را میذاریم توی یخچال و بقیه مواد را تهیه می‌کنیم.
پوره کدو یک و نیم پیمانه
خامه/ کرم فرم نگرفته ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد ۱ ق غذا خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
اول شکر و کدو را مخلوط می‌کنیم هم می‌زنیم و تخم مرغ را هم اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. در آخر بقیه مواد را اضافه کرده.  از قبل فر‌ را روی درجه ۳۵۰ درجه میذاریم تا گرم بشه. خمیر را پهن می‌کنیم به اندازه ظرف پای و داخل ظرف میذاریم و مواد رو اضافه می‌کنیم و میگذریم توی فر‌. اول برای ۱۰ دقیقه با حرارت ۴۵۰ و بعد برای ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه.وقتی‌ حاضر شد برای چند ساعتی‌ میذاریم تو یخچال تا سرد بشه.  اگر سیب زمینی‌ شیرین دوست دارید میتوانید اون رو به جای کدو استفاده کنید فقط شکر را کمتر کنید اینهم خیلی‌ خوب می‌شه

1 comment:

  1. سلام ممنون از دستورتون .فقط تو بعضی سایتا به جای خامه پنیر خامه ای دیدم بنظرتون چقد باید اونو ریخت؟

    ReplyDelete