Total Pageviews

Thursday, February 10, 2011

باسلوق...Baslogh

Happy valentine everyone, what a hectic week, but glad to be back :)




My baslogh for valentine :)
1 and half cups of water
1/2 cup sugar
3/4 cup corn starch
1/4 cup butter
1/4 cup rosewater
1 teaspoon cardamom 
Red food coloring (optional)
Walnuts 
Shredded coconut


مواد لازم
آب ۱ و نیم پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته ۲/۳ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
گردو به میزان لازم
هل ۱ ق چای خوری
پودر نارگیل
رنگ قرمز مخصوص غذا ۱ ق چایخوری



1. Mix sugar and 1 cup of water in a sauce pan and heat it.
2. In another bowl mix corn starch, rosewater and the rest of the water.  (if water is a little warm is better). When is well dissolved, add it to the boiling water and sugar, stir well.

یک پیمانه آب را با شکر مخلوط کرده و به روی حرارت گذشته تا جوش آید
در ظرف دیگر گلاب، نشاسته و بقیه آب را مخلوط کرده و وقتی شکر و آب شروع به جوشیدن کرد نشاسته را افزوده و با قاشق چوبی خوب همزده. وقتی شروع به سفت شدن کرد رنگه قرمز و هل را اضافه کرده. این مواد را باید مرتبا هم زد




                                 
  3.  Stir constantly until start getting thick, add the cardamom, and food coloring.






4. Stir about 10-15 minutes on a low heat, when batter is thicken add the butter stir a little more. Turn off the heat and let it cool just a little.


حرارت را کم کرده و مواد را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه هم زده تا خوب خودش را بگیرد، سپس کره را اضافه کرده کمی دیگر هم زده تا زمانیکه به ظرف نچسبد
5.  In a large try place a plastic wrap and sprinkle shredded coconuts and place the batter in the middle and place another plastic wrap on the top and spread the batter.
زمانی باسلوق حاضر هست که دیگه به سختی می‌شه همش زد، اگر زودتر برداریم باعث می‌شه خودش را نگیره 
از روی حرارت برداشته وقتی کمی خنک شد در سینی که از قبل پلاستیک پهن کرده و پودر نارگیل پاشیده ریخته و مواد را به شکل مستطیل پهن کرده روش آسان این هست که به روی مواد پلاستیک پهن کرده و با دست پخش کنید.گردو‌ها را در یک طرف مستطیل چیده و رول کرده












 6. Then place the walnuts on the side and roll the baslogh. Keep it refrigerator for about 8 hours, cut before serving it. 
باسلوق را در یخچال به مدت حداقل ۸ ساعت قرار داده و قبل از سرو کردن برش زده
Baslogh is good with tea :)






8 comments:

  1. سلام خانم گل. دستت درد نکنه. من عاشق باسلوق هستم. ولی‌ نشاسته از کجا پیدا کنم؟ نمیدونم با آرد برنج یا آرد سیب زمینی‌ می‌شه این کار رو کرد؟ یا اینکه باید از برگ ژلاتین استفاده کنم؟ ممنونم از راهنماییتون

    ReplyDelete
  2. It was really good and perfectly explained. Thank you

    ReplyDelete
  3. آقا سعید نشاسته را از هر فروشگاه غذائی می‌شه پیدا کرد اسم انگلیسیش هست
    starch
    از هر نوع نشاسته هم می‌شه استفاده کرد من از نشاسته ذرت استفاده کردم

    ReplyDelete
  4. @Anonymous Thanks glad you liked it :)

    ReplyDelete
  5. parisa jan, mishe aks e rang e ghaza ro ham toye in page bezarin, inja rang e khoraki jeleiee hast ke be icing zadeh mishe

    ReplyDelete
  6. خیلی خوب شد دستتون واقعا درد نکنه. لطفا آموزش شیرینی های سنتی ایرانی را بیشتر بگذارید.

    ReplyDelete
  7. فرزانه عزیز مرسی از لطفتون به لینک شیرینی‌‌های عید برای شیرینی‌‌های سنتی‌ مرجع کنید انشا‌الله به زودی شیرینی‌‌های بیشتری خواهم گذشت

    ReplyDelete
  8. khanom dastetoon dard nakoneh. fekr kardam hamin alan beram ranga rang esho dooroost konam. va ya ba zaferan.agar khob shod aksesho baratoon mizaram. mamnon.

    ReplyDelete