Total Pageviews

Thursday, March 3, 2011

مرغ با ادویه کاری و شیره نارگیل...Chicken curry and coconut milk



مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
هویج ۱.۵ پیمانه، خرد شده
نخود فرنگی پخته شده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک، خرد شده از ۵ عدد پیازچه هم می‌شه استفاده کرد
فلفل دلمه ۱ عدد، خرد شده
ادویه کاری ۱ ق غذا خوری
ربّ کاری که در بیشتر فروشگاها هست و کمی تا قسمتی تند هست ولی‌ اگر پیدا نکردید کمی فلفل بیشتر اضافه کنید ۱ ق غذا خوری
زنجبیل ۲ ق چایخوری، ریز شده
 کنسرو نارگیل ۱ عدد
روغن گیاهی برای سرخ کردن
نمک و فلفل

Ingredients for 4 servings
1 lb skinless, boneless chicken breasts 
1 and half cup carrots, cut in pieces
1 cup green peas 
1bell pepper, chopped 
1 small onion, chopped or 5 green onions 
1 tablespoon good quality curry powder
1 tablespoon curry paste 
2 teaspoons ginger, minced
Vegetable oil
1 can of coconut milk, I used the light coconut milk from Whole Foods 
Salt and pepper to taste



پیاز ,فلفل دلمه  را با کمی روغن سرخ کرده وقتی کمی طلایی شد زنجبیل را هم اضافه کرده، کمی تفت داده
1. Saute the onions and bell pepper until a little golden, add the ginger and stir for a minute.


 ادویه کاری و را هم اضافه کرده به مدت ۲ دقیقه تفت داده
 سپس مرغ را اضافه کرده کمی تفت داده تا از خامی در آید، هویج را هم اضافه کرده و گذشته با حرارت متوسط به مدت ۴۵ دقیقه بپزد


2. Add the curry and curry paste, stir for couple of minutes, add the chickens stir until no longer pink in color, then add the carrots and cook for about 45 minutes.




بعد از ۴۵ دقیقه شیره نارگیل و نخود فرنگی را اضافه کرده گذشته به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزد
3. After 45 minutes add the coconut milk and green peas and let it cook for another 30 minutes.


Some of the chicken with brown rice and yogurt with parsley.
به‌‌ به‌‌ با برنج قهوه‌ای و ماست و جعفری




1 comment:

  1. way merci ,kheyli waght boud ke donbale yek chenin gazaei boudam,hatman emtehan mikonam .merci kheyli veblage khoubi darin .

    ReplyDelete