Total Pageviews

Monday, March 28, 2011

Chocolate Lava cake



امروز ۲۸ ماه مارچ روز سوّمین سالگرد ازدواجمون هست، خواستم براتون دستور این دسر رمانتیک و چاکلتی که سرشار از کالری هست را بگذرام دسری که فقط باید برای سالگرد درست بشه چشمک خیلی‌ درست کردنش راحت هست

اینهم عکس عروسی یادش به خیر Kiss




مواد لازم 
شوکلات خوب تیره ۱۵۰ گرم من از ۸۵% استفاده کردم
کره ۱۵۰ گرم
آرد ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد

Chocolate Lava cake 
Ingredients:
150 grams of good quality dark chocolate
150 gram butter
1/4 cup flour
1/3 cup sugar
2 eggs  




شوکلات را در ظرفی که به روی قابلمه در حال جوش ملایم هست آب کرده
1. Melt the chocolate on a double boiler.




تخم مرغ را با شکر خوب هم زده، اگر از همزن استفاده کنین بهتر هست، البته من چون حال شستن همزن را نداشتم با دست همزدم، هم ماهیچه‌ها قوی می‌شه هم احتیاج نیست همزن بشورمخونسرد
2. Beat the eggs with sugar.



وقتی شوکولات آب شد از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده هم زده و به تخم مرغ‌ها افزوده و خوب مخلوط کرده
3. When chocolate melted, add the butter, then add it to egg mixture and mix well.




آرد را هم الک کرده تا گلوله نشود، خوب مخلوط کرده
4. Add the flour and make sure there is no lump. 




ظرفی کوچک یا راماکین یا هر ظرفی که قابل گذاشتن توی فر‌ باشه را خوب کره مالیده، ظرف این دسر باید کوچک باشه تا نتیجه مطلوب به دست بیاد، مواد را در ظرف‌ها ریخته، برای این مواد از ۴ تا ظرف کوچک می‌شه استفاده کرد، فر‌ را از قبل با درجه ۳۵۰ درجه روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه پخته، تفاوت این دسر با بقیه کیک‌ها این هست که فقط به اندازه‌ای در فر‌ قرار داده می‌شه که اطراف کیک پخته می‌شه و وقتی از فر‌ در اومد و در ظرف برگردانده میشه و وقتی قسمتی ازش را برش میزنیم شکلات ازش جاری می‌شه Smile
5. Butter the ramekins, pour the batter, and bake it for only 10 minutes in 350 degree preheated oven.




10 comments:

  1. Tabrik migam ishala diamond anniversary (75th) ro jashn begirin

    ReplyDelete
  2. tabrik khanoomi...man ham ba ekhtelafe 3 mah zoodtar az shoma daghighan chenin roozi ezdevaj kardam... hamishe shado khoshbakhto ashegh bashid.

    ReplyDelete
  3. mandana yadollahi farsaniMarch 29, 2011 at 2:12 PM

    salgarde ezdevajetoon mobarak :) hamishe shado khoshbakht bashid,,,

    ReplyDelete
  4. salgardeton mobarak bashe,,omidvaram hamishe dar kenare ham cake khoshmaze bepazido lezat bebarid..

    ReplyDelete
  5. مبارک باشه پریسا جون امیدوارم همیشه خوشبخت باشید

    ReplyDelete
  6. مرسی‌ دوستهای خوبم

    ReplyDelete
  7. سلام.ممنون از دسر خوبتون.یه سوال داشتم.با توجه به اندازه های شکلات تلخ و شکر،آیا مزه این دسر به تلخی میزنه یا اندازه شکرش طعن تلخی شکلات رو از بین می بره؟

    ReplyDelete
  8. من درست کردم امروز پریسا جون
    ولی نمیدونم چرا مثل کیک شد و داخلش مایع نشد. بعد 10 دقیقه ای که شما توی دستورش نوشتین کاملا مایع بود و هنوز روی دسز خودشو نگرفبه بود واسه همین گذاشتم بیشتر بمونه که مثل کیک شد!!!

    ReplyDelete
  9. salam dostam man in post ro nadide boodam eshalah ke saliyane sal khoshbakht dar kenare ham zendegi konid

    ReplyDelete
  10. salam azize honarmand,
    man etefaghi paget ro peyda kardam va cheghadr khoshalam...'
    cheghadr rahat va ravan tozih midi... movafagh bashi, hamin weekend in cake ro ba dokhtare koochikam ke asheghe shirini va cakepazie dorost mikonam,
    dastet dard nakone,

    Shohreh az Holland

    ReplyDelete