Total Pageviews

Friday, March 25, 2011

شیرینی‌ زنجبیلی...Ginger cookies



انشا‌الله که همگی عید خوبی‌ داشتین تا حالا و مثل من شیرینی‌‌ها را تنهایی‌ نخوردین چشمک من این هفته امتحان‌های پایان ترمم بود و حسابی سرم با درس خوندن شلوغ بود و اینکه تمام شیرینی های عید را که درست کرده بودم را خودم به تنهائی خوردم حالا باید رژیم بگیرم Cry، البته این شیرینی‌ زنجبیلی را دلم نیومد درست نکنم چون خیلی‌ خوشمزه هستند




مواد لازم برای ۲۴ تا کوکی
آرد ۲ پیمانه
شکر قهوه‌ای ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیره قند ۱/۴ پیمانه این شیره را در بیشتر فروشگاها می‌شه پیدا کرد اسم Molasses انگلیسیش هست


 مثل شیره انگور اگر پیدا نکردید شیره انگور هم خوبه
پودر زنجبیل ۱ ق غذا خوری
دارچین ۲ ق چایخوری
میخک ۱/۲ ق چای خوری
نمک ۱/۲ ق چای خوری
جوش شیرین یا بکینگ سودا ۲ ق چای خوری
زنجبیل کریستالیز شده مقداری البته این دلخواه هست



Ingredients for 24 cookie
2 cups flour
1 cup brown sugar
3/4 cup vegetable oil
1 egg
1 tablespoon ginger powder
2 teaspoon cinnamon
1/2 teaspoon cloves
1/2 teaspoon salt
2 teaspoon baking soda  
Crystallized ginger optional  

شکر، روغن و تخم مرغ را با همزن زده
1. Beat sugar, oil and egg together. 




مواد خشک را هم مخلوط کرده و به مواد دیگر افزوده
2. Mix all the dry ingredients and add it to sugar mixture.





مواد را خوب با دست مخلوط کنید,  زنجبیل کریستالیز شده را اضافه کرده
3. Mix the batter well by hand, add the crystallized ginger now. 



مواد را به اندازه دلخواه گلوله کرده و با دست کمی پهنش کرده و با فاصله ۲ سانتیمتر از هم در سینی فر‌ که کاغذ پهن کرده گذشته البته کاغذ هم نگذاشتید مساله‌ای نیست 
4. Form the batter in balls and spread it a little with hand and place it in cookie sheet about 1 inch apart. 







کوکی‌ها را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فری که از قبل با درجه ۳۷۵  روشن کردیم میپزیم، و وقتی‌ کمی سرد شدند در ظرف در بسته میگذاریم تا خشک 
نشوند، این کوکی‌ها هم با چای و قهوه خوبند هم با شیر مخصوصا برای بچه ها
 4. Bake the cookies in 375 preheated oven for 10-12 minutes,  after cool about 5 minutes then store it. 



No comments:

Post a Comment