شیرینی فر فره با پاف پستری
مواد لازم
پاف پستری به تعداد لازم که بشکل مربع برش داده شده سایزش بستگی به خودتون داره
عسل به میزان لازم
مربا یا مارمالاد
پودینگ
Pinwheels pastry
Ingredients:
Puff pastry, cut in squareHoney
Jam or marmalade
Pudding of choice
پستری را از هر زاویه برش زده به سمت داخل ولی نه زیاد که به مرکز برسه
1. Cut each angle from outside to inside, stop before getting to the center.
زاویهها را یکی در میون به وسط مربع چسبنده درست به شکل فرفره
2. Bring the angels to the center and press it, exactly like making an pinwheel.
روی فر فره را با براش کمی عسل مالیده و در فر که از قبل روشن شده با درجه ۴۰۰ به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بعد درجه را کم کنید به ۳۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانیکه روش خوب طلایی بشه
3. Brush the pastry with honey and bake in 400 degrees preheated oven for 10 minutes, then reduce it to 350 and bake for another 10 minutes or until golden.
وقتی کمی سرد شد وسطش کمی پودینگ و مربا بگذارید
4. When pastry is a little cool, put some pudding and jam on the middle and serve.
Ummm
bah bah doost aziz zibast
ReplyDelete