مواد لازم
نخود و لوبیا (قرمز یا چیتی) 1 پیمانه
بلغور گندم 2 پیمانه
عدس 2/3 پیمانه
سبزی آش 2 کیلوبادمجان 4 عدد
کشک 1 پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه
سیر5 حبه
پیاز و نعناع داغ
طرز تهیه:
بلغور و حبوبات را از شب قبل خیس میکنیم. در یک قابلمه بزرگ بلغور و نخود لوبیا را میپزیم وقتی نیم پز شد سبزی خرد شده و عدس و بادمجان خرد شده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و می گذاریم بپزد. زردچوبه و سیر را به پیاز داغ افزوده و با نعناع داغ و کشک به آش افزوده و می گذاریم روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تا جا بیفتد. چون کشک شور هست باید به مقدار نمکی که به آش میزنیم توجه کنیم
parisa jan, bademjoonha bayad sorkh beshan ya na?? please let me know, thanks
ReplyDeleteنه عزیزم بادمجون احتیاج به سرخ کردن نداره
ReplyDelete