Total Pageviews

Wednesday, December 29, 2010

کیک پنیر و قهوه

این دستور کیک پنیر ساده هست که احتیاج به فر‌ ندارد، من بهش کمی ته مونده قهوه ترکی‌ زدم که بشه کیک پنیر و قهوه، در ضمن ظرف کیک پنیر من سایزش ۱۵ در ۷ سانتی متر هست و زیاد بزرگ نیست چون کیک پنیر خیلی‌ سنگین هست خوردنش بیشتر از دو سه بار در سال حرام هست. 
مواد لازم
بیسگویت گرم کرکر یا ساقه طلایی ایران آخ یادش به خیر، من ۸ تا ریختم ولی‌ دفعه بعد زیادتر میریزم چون زخامتش کم شد مثلا ۱۲ تا، کاملا خرد شده
کره آب شده ۱/۴ پیمانه 
خامه فرم گرفته و شیرین شده نصف پیمانه 
پنیر خامه‌ای ۲/۳ پیمانه قبل از شروع کار حدود نیم ساعت بیرون از یخچال نگه دارید
شکر ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری
قهوه غلیظ ته قهوه که مواد طعه نشین شدند ۲ قاشق غذا خوری
اول از همه کره را با بیسگویت‌ها خوب مخلوط کرده و می‌ریزیم توی قالب و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم تا فرم بگیرند. پنیر خامه‌ای را با شکر و اسانس وانیل با همزن میزنیم تا یکدست شود. سپس خامه و قهوه را اضافه کرده شیرینی را تست کنید چون ممکن هست قهوه کمی تلخ باشد کمی شکر اضافه کنید،خوب مخلوط کنید و در قالب ریخته در قالب را بپوشانید و به مدت ۶-۸ ساعت در یخچال قرار دهید، به این کیک پنیر حتی میشه که قهوه نزد که می‌شه کیک پنیر معمولی
نوش جان 

No comments:

Post a Comment