مرغ با ادویه ماسلا این یک روش ساده هست انشاالله در آینده روشهای دیگر را هم ذکر خواهم کرد
ادویه ماسلا را در بیشتر فروشگاها مخصوصا ایرانی و هندی میشه پیدا کرد
سینه مرغ ۲ عدد، خرد شده
پیاز ۱ عدد متوسط، نگینی خرد شده
ادویه ماسلا ۱ ق غذا خوری
گوجه ۲ عدد متوسط، خرد شده
زنجبیل تازه ریز شده ۱ ق غذا خوری
سیر ۳ حبه ریز شده
روغن مایع یا زیتون ۲ ق غذا خوری
آب ۱ عدد لیمو تازه
نمک و فلفل
طرز تهیه
در یک ماهیتابه نسبتا بزرگ ادویه ماسلا را در روغن تفت میدهیم برای ۱ دقیقه با حرارت متوسط، سپس پیاز را افزوده و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت میدهیم. در این مرحله مرغ را اضافه کرده کمی هم میزنیم، بعد نمک، فلفل و زنجبیل و سیر و گوجه را هم اضافه کرده خوب هم میزنیم . در آخر آبلیمو را اضافه کرده در ظرف را گذاشته تا با حرارت ملایم حدود نیم ساعت دیگر بپزد
Chicken masla simple recipe
Ingredients:
2 skinless, boneless chicken breasts, cut in small pieces
1 medium onion, diced2 tomatoes, diced
1 tablespoon masla spice
1 tablespoon fresh ginger, minced
3 clove garlic, minced
2 tablespoon olive or vegetable oil
salt and pepper to taste
Juice of 1 fresh lemon
Method:
1. In a medium size pan, over medium heat pour oil and add the masla spice and stri for one minute, then add onions and let it fry for 5 minutes.
2. Add the chickens and stir for 5 minutes, then add salt, pepper, tomatoes, ginger and garlic stir well.
3. Add lemon juice, cover the pan and let it cook for another half an hour on medium heat.
No comments:
Post a Comment