Total Pageviews

Wednesday, December 29, 2010

مرغ با ادویه ماسلا...Chicken masala

مرغ با ادویه ماسلا این یک روش ساده هست انشا‌الله در آینده روش‌های دیگر را هم ذکر خواهم کرد
ادویه ماسلا را در بیشتر فروشگاها مخصوصا ایرانی‌ و هندی می‌شه پیدا کرد
سینه مرغ ۲ عدد، خرد شده
پیاز ۱ عدد متوسط، نگینی خرد شده
ادویه ماسلا ۱ ق غذا خوری
گوجه ۲ عدد متوسط، خرد شده
زنجبیل تازه ریز شده ۱ ق غذا خوری
سیر ۳ حبه ریز شده
روغن مایع یا زیتون ۲ ق غذا خوری
آب ۱ عدد لیمو تازه
نمک و فلفل
طرز تهیه
در یک ماهیتابه نسبتا بزرگ ادویه ماسلا را در روغن تفت میدهیم برای ۱ دقیقه با حرارت متوسط، سپس پیاز را افزوده و حدود ۵ دقیقه دیگر تفت میدهیم. در این مرحله مرغ را اضافه کرده کمی هم میزنیم، بعد نمک، فلفل و زنجبیل و سیر و گوجه را هم اضافه کرده خوب  هم میزنیم . در آخر آبلیمو را اضافه کرده در ظرف را گذاشته تا با حرارت ملایم حدود نیم ساعت دیگر بپزد

Chicken masla simple recipe 
Ingredients:
2  skinless, boneless chicken breasts, cut in small pieces
1 medium onion, diced
2 tomatoes, diced 
1 tablespoon masla spice 
1 tablespoon fresh ginger, minced
3 clove garlic, minced
2 tablespoon olive or vegetable oil
salt and pepper to taste 
Juice of 1 fresh lemon 


Method:
1.  In a medium size pan, over medium heat pour oil and add the masla spice and stri for one minute, then add onions and let it fry for 5 minutes.
2.  Add the chickens and stir for 5 minutes, then add salt, pepper, tomatoes, ginger and garlic stir well.
3.  Add lemon juice, cover the pan and let it cook for another half an hour on medium heat. 

No comments:

Post a Comment