Total Pageviews
Wednesday, December 29, 2010
Shrimp dish...خوراک میگو
میگو ۴۵۰ گرم
پیازچه ۴ عدد
زنجبیل تازه یا پودر مقداری
سیر ۴ حبه
سوس سویا ۴ ق غذا خوری
آب ولرم ۱ پیمانه
نشاسته ۳ ق غذا خوری
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
فلفل دلمه ۱ عدد
شکر ۱ ق غذا خوری
عسل ۲ ق غذا خوری
سوس گوجه نصف پیمانه
روغن مایع اگر کنجد باشه بهتره ۱ ق غذا خوری
پیازچه هارو خورد میکنیم . فلفل دلمه را هم خورد کرده و با پیازچهها درماهیتبه با مقداری روغن تفت میدهم بعد از کمی سیر را که از قبل خیلی ریز کردیم به این مواد افزوده کمی تفت داده مقداری نمک زده و میگو را هم اضافه کرده و میگذریم هر طرف حدود ۲ دقیقه سرخ بشه وقتی میگو به رنگ صورتی تبدیل شد، همه مواد به غیر از نشاسته و آب را مخلوط کرده و به میگوها که در حال پختن هستند اضافه میکنیم. در یک ظرف دیگه آب ولرم و نشاسته را مخلوط کرده تا نشاسته خوب حل شود در آخر این مواد رو به میگوها افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه میگذریم با حرارت ملایم پخته بشه. این غذا معمولا تند هست ولی بستگی به سلیقه هر کسی داره و میشه آنرا با برنج یا نودل سرو کرد
** Ingredients**
1 lb shrimp
4 green onions
Fresh ginger small piece or 1 tea spoon of ginger powder
4 garlic clove, crushed
4 tablespoon soy sauce
1 cup warm water
2 tablespoon corn starch
1 green bell paper sliced
1 tablespoon sugar
2 tablespoon honey
1/2 cup tomato sauce
1 tablespoon sesame oil
Salt and paper
**Method**
1. Heat 2 tablespoons oil in a skillet over high heat. Saute green onions and bell paper briefly until tender, add garlic, ginger, salt .
2. Add shrimps and cook until turn pink both side.
3. In a small bowl mix sugar, honey, sesame oil, paper and soy & tomato sauce and add it to the shrimps
4. Mix water, corn starch and add to the shrimps.
5. Let it cook for 10 min until thicken.
-parisa
Labels:
Asian... آسیای شرقی و اورینتال
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment