Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Kashke-bademjan...کشک بادمجان

Kashke-bademjan...کشک بادمجان

مواد لازم

بادمجان ۴ عدد متوسط

پیاز ۱ عدد متوسط

سیر ۳ حبه, ریز شده

نعناع خشک ۱ ق غذا خوری

زرد چوبه ۲ ق چای خوری

کشک رقیق شده ۱/۲ پیمانه اگر کشک غلیظ هست با کمی آب گرم رقیقش کنید

نمک و فلفل 

کمی روغن زیتون یا روغن مایع

بادمجان‌ها را به شکل ورقه‌ای خرد کرده، کمی نمک زده و در سینی فر‌ که کمی چرب شده بچینید و بگذارید داخل فر‌ تا پخته شود. روش دیگر این هست که بادمجان هارا در ماهیتابه سرخ کرده که این باعث میشود که بادمجانها روغن زیادی بخودشون بگیرند، من روش اول را ترجیح میدهم چون سالمتر هست. در ماهیتابه متوسط پیاز را سرخ کرده وقتی طلایی رنگ شدند زردچوبه را اضافه کرده کمی همزده و نعناع و سیر را افزوده بعد از کمی هم زدن حدود ۱ دقیقه کمی از پیاز و نعناع داغ‌ها را برای روی کشک بادمجان کنار گذشته، بادمجانها را 
اضافه کرده و در اخر کشک را، حرارت را کم کرده میگذاریم تا به آرامی بپزد

Ingredients:
4 medium eggplants, pealed and sliced 
1 medium onion, diced
3 cloves of garlic, minced 
1 tablespoon dried mint
2 teaspoon turmeric 
1/2 cup kashk 
Salt and black pepper 
Olive oil or vegetable oil 

Method:
1.Spray baking sheet with oil, place eggplants and some salt and bake until soft.
2. In a frying pan, fry onion until golden, add turmeric stir for a 30 seconds.
3. Add mints and garlics and pepper, stir for a minutes, put some in a side for decoration.
4. Add eggplants and kashk let it cook on a slow heat for another 30 minutes.

No comments:

Post a Comment