Total Pageviews
Tuesday, December 28, 2010
Roulade...رولت خامه ای
آرد ۸ ق غذا خوری
شکر ۸ ق غذا خوری
تخم مرغ ۷ عدد کوچک
دارچین ۱ ق چای خوری برای عطر و از بین بردن بوی تخم مرغ
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
سفیده را جدا زده با همزن برقی، شکر را با زرده زده تا کمرنگ شود بعد به سفیده اضافه کرده. کمی با همزن برقی میزنیم به حدی که با هم مخلوط شود. آرد دارچین و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و روی مواد دیگر الک میکنیم و با چنگل مخلوط کرده ولی زیاد هم نزنید . فر را از قبل با درجه ۳۵۰ روشن کنید. توی سینی فر کاغذ پهن کنید مواد را ریخته برای حدود ۳۰ دقیقه توی فر بگذارید
برای این من حدود ۱ لیوان یا همون ۱ پیمانه خامه استفاده کردم، من معمولا مقدار شکر را هم با تست کردن اندازه میگرم چون سلیقهها متفاوت هست بعضیها شیرینتر دوست دارن بعضیها کمتر
خامه و شکر را با همزن زده و ۱ ق چای خوری وانیل اضافه کرده تا خامه فرم بگیرد.وقتی که کیک کاملا سرد شد آماده هست تا مواد را روش بریزید. من از کمپوت آناناس رنده شده استفاده کردم ولی این دلخواه هست، آبش را گرفتم و روی کیک که کاملا سرد شده ریختم بعد خامه را مالیدم و رول کردم. این باعث میشه که کیک حالت تر پیدا کنه
Roulade:
Ingredients:
8 tablespoon flour
8 tablespoon sugar
7 small egg
1 teaspoon cinnamon
1 teaspoon baking powder
Ingredients for filling:
Heavy cream about 1 cup
sugar enough for your taste :)
1 teaspoon vanilla extract
Method:
1. Preheat the oven on 350 degree.
2. Separate whites and yolks, beat whites with electronic mixer until formed.
3. Beat yolks and sugar until light, add it to whites and beat until mixed.
4. Mix dry ingredients and add them slowly to the eggs and mix them with fork until mixed well.
5. Line cookie sheets with parchment paper.
6. Pour it and bake for 30 minutes.
7. Cool the cake completely.
8. Beat heavy cream, sugar and vanilla extract until formed and place it on the cold cake and roll.
Labels:
Cakes...کیک ها
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
This is one of my favourite.
ReplyDeleteDear Aleksandra,I'm glad you like it :)
ReplyDelete