من عاشق پرتقالم و توی هرچی که بشه پرتقال میریزم این مافین معمولا آب پرتقال نداره ولی من از خودم اضافه کردم که عطر خاصی بهش میده
I love the taste of orange and I add orange to whatever I can, the blueberry muffin usually don't have orange but I think with orange it's so much better :)
مواد لازم برای ۱۲ عدد
آرد ۱.۵ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
کره آب شده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۳ پیمانه
آب پرتقال ۱/۳ پیمانه
بلوبری ۱/۳ پیمانه
خامه ترش یا ماست ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چایخوری
بکینگ سودا/جوش شیرین ۱ ق چای خوری
مواد لازم برای شنی کردن روی کیک
آرد ۳ ق غذا خوری
شکر ۳ ق غذا خوری
کره ۱ ق غذا خوری
Ingredients:
1 and 1/2 cups flour
2/3 cup sugar
1 /2 butter, melted
2 eggs
1/3 cup milk
1/3 cup orange juice
1/3 cup blueberry
1/4 cup sour cream
2 teaspoons baking powder
1 teaspoon baking soda
3 tablespoons sugar
3 tablespoons flour
1 tablespoons butter
فر را قبل از شروع کار با درجه ۳۷۵ درجه روشن میکینم
1. Preheat the oven on 375 degree.
شکر و کره را با همزن زده تو خوب مخلوط شود، تخم مرغها را هم اضافه کرده، هم زده، و خامه ترش یا ماست را افزوده، کمی دیگر هم زده
2. Beat sugar and butter, add eggs and beat some more, then add sour cream and beat a little more.
آرد را با بکینگ پودر و سودا مخلوط کرده در ظرف جدا، شیر و آب پرتقال را به مواد افزوده، با همزن همزده، کم کم آرد را اضافه کرده و تا حدی که فقط مخلوط شوند همزده
3. In a separate bowl mix flour, baking powder and baking soda, add milk and orange juice to the batter beat until creamy, add flour mixture slowly and beat just until mixes.
در آخر بلو بری را اضافه کرده و با چنگال مخلوط کرده و در قالبها ریخته
4. Add the blueberries, and mix with spatula and place the batter in to the muffin cups, I used paper as well.
برای شنی کردن تمام مواد را باهم مخلوط کرده و با دست کمی ورز داده وقتی که مواد را در قالب ریختیم مواد را روش
میپاشیم
5. To make the crumbs add all the ingredients and mix it with hand and sprinkle on the top of muffins.
مافینها را به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه در فر گذشته
6. Bake the muffins for about 35-40 minutes ;)
اینهم از مافینهای عزیز ما نوش جونتون
Here they are so yummy, enjoy :)
yummm, manam ashege porteghalam ! be hameye cake ham randeye poost porteghal mizanam :))))
ReplyDeleteمانیا جان پس مثل خودمی عزیز :)
ReplyDeleteبه به چه عالی. ممنون. اصفهانی هستی؟
ReplyDeleteKHAILY KHOSH BOO VA KHOSH MAZEH HASTESH
ReplyDeleteMAN AMROOZ DOROST KARDAM VA KHAILY KHAILY KHOB DAR OOMAD MAMNON PARISA JAN
مرسی پگاه جان بله با اجازتون اصفهانی هستم
ReplyDelete@ Anonymous
ReplyDeleteخوشحالم که دستور به دردت خورد عزیز
سلام وبلاگ خیلی خوشمزه ای داری. خوشحالم از آشنایت. اون بیسکویت ایتالیایی رو باید درست کنم لیلا هم درست کرده بود خیلی دیگه هوس کردم!
ReplyDelete@ Nasim
ReplyDeleteمرسی نسیم جان خوشالم که خوشت اومد عزیزم