سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی آبپز ۳ عدد، متوسط
تخم مرغ آبپز ۳ عدد
خیار شور ۱/۲ پیمانه، خرد شده
سٔس مایونز به میزان لازم
آبلیمو ۱ ق غذا خوری
فلفل دلمه سبز ۱/۲ پیمانه، خرد شده این دلخواه هست
جعفری تازه خرد شده ۳ ق غذا خوری
نمک و فلفل
طرز تهیه:
-به مرغ آبلیمو و کمی نمک و فلفل زده، برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدهیم، سپس سینه مرغ را در فر پخته یا اینکه آبپز میکنیم
-در یک ظرف بزرگ سیب زمینی پخته شده و تخم مرغ آبپز شده را رنده کرده، خیار شور، فلفل دلمه، جعفری ، نمک و فلفل را اضافه کرده کمی مخلوط میکنیم.
-وقتی مرغ پخته شد مرغ را یا با دنده درشت رنده کرده یا خیلی ریز خرد میکنیم و به دیگر مواد اضافه میکنیم و در اخر سٔس مایونز را هم اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم.
نکات مهم در مورد سالاد الویه این هست که اگر مرغ را ابپز میکنید هیچوقت آب مرغ را بهش اضافه نکنین، چون بوی مرغ را بخود میگیرد. همیشه بعد از حاضر شدن تو یخچال قرار دهید چون وقتی سرد بشه خوشمزه تر هست. همچنین به جای سینه مرغ میشه از کالباس مرغ یا بوقلمون هم استفاده کرد
salam, dastet dard nakone!
ReplyDeleteye soal, shoma be salad olivie nokhode sabz ezafe nemikonin? khoshmaze mishe.
سهیلا جان خواهش میکنم، اتفاقا چرا بعضی وقتا نخود فرنگی هم میریزم توش خوب میشه
ReplyDelete