Total Pageviews

Sunday, January 9, 2011

Crab cake...کیک خرچنگ


مواد لازم برای ۵ عدد 
گوشت خرچنگ که در قسمت فریزر گوشتهای دریایی پیدا می‌شه یا اینکه از کنسرو هم می‌شه استفاده کرد ۱ پیمانه
آرد ۲ قاشق
تخم مرغ ۲ عدد
سبزی جات خشک معطر ۲ ق چای خوری من از نعناع و جعفری استفاده کردم
نمک و فلفل
خرده نان ۱/۳ پیمانه
 فلفل دلمه و پیاز نگینی خرد شده ۱/۲ پیمانه

Crab cake very easy to make and so delicious :)


Ingredients for cakes:
1 cup crab meat, can use canned crab meat ( make sure to get rid of excessive water prior using)
2 tablespoons flour
2 eggs
2 teaspoons dried herbs of choice I used mint and parsley
1/3 cup bread crumbs 
1/2 cup onion and bell peppers, cut in small pieces 
Of course salt and pepper for taste 
Oil for frying 
   


تمام مواد را مخلوط کرده اگر از کنسرو استفاده میکنین حتما تمام آبش را بگیرید و مثل کوکو توی روغن سرخ کنین. نوش جان

Method:
Very simple :)
1.  Mix all the ingredients in a large bowl.
2.  In a medium size frying pan heat 2 tablespoons of vegetable oil and fry crab cakes until both sides are golden.

No comments:

Post a Comment