Total Pageviews

Friday, January 21, 2011

Eggplant stew with chicken...خورشت بادمجان با مرغ


مواد لازم برای ۶ نفر
سینه و ران مرغ بدون استخوان خرد شده، ۵۰۰ گ 
بادمجان ۳ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
معمولا توی خورشت بادمجان فلفل دلمه نمیریزن ولی‌ چون من فلفل دلمه خیلی‌ دوست دارم ۲ تا فلفل دلمه استفاده کردم، البته از نوع از قبل پخته شده و تقریبا اخر سر استفاده کردم
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
گوجه خرد شده ۳ عدد
ادویه ۲ چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن، من از روغن زیتون استفاده کردم

Ingredients:

1 lb boneless, skinless chicken breast and thigh 
3 eggplants 
1 medium onion, diced 
Traditionally there is no bell pepper in this stew but since I am in love with Bell pepper I added 2 bell pepper to this stew.( I used the frozen one but can use the fresh one actually much better)
1 tablespoon tomato paste
3 tomato, diced
2 teaspoons spices, I use Persian 7 spices it's almost the same as allspice 
Salt and pepper to taste
Oil for frying, my choice as always olive oil :)


اول از همه بادمجانها را خرد کرده و در آب و نمک خیسانده
1. First thing is to cut the eggplants and place them in a big bowl of salted water.




در قابلمه مورد نظر پیاز هارا با ۲ ق غذا خوری روغن سرخ کنید


2. In a large sauce pan saute the onions with 2 tablespoons of oil.




                                  وقتی که پیاز‌ها کمی طلایی شدن ادویه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت داده
             2. When onions are almost golden add the spices, stir for 1 minutes.
                           


                  
                   
                       مرغ‌ها را اضافه کرده،به مدت ۱۰ دقیقه تفت داده، سپس نمک و فلفل را افزوده
 3. Add the chickens, stir occasionally about 10 minutes, then add salt and pepper



       رب گوجه و گوجه هارا اضافه کرده خوب همزده، در قابلمه را گذشته و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد
4.  Add the tomato paste and tomatoes, mix well, cover the pan and let it cook on medium low heat.


روش سنتی‌ این هست که بادمجان‌ها را در ماهیتابه با روغن فراوان سرخ کرد ولی‌ من از روش سالم تری استفاده می‌کنم، اینکه ته سینی فر‌ را کمی با اسپری روغن مالی می‌کنم، اگر اسپری نداشتید با دستمال روغن مالی کنید سپس، بادمجان‌ها را چیده کمی نمک زده و در فر‌ قرار داده و با حرارت ۳۷۵ درجه سرخ کنید

5.  Traditionally, need to fry the eggplants, but I have another method which uses less oil and less time, spry the baking sheet with oil, if don't have oil spray use paper towel and spread the oil all over, then place the eggplants on the baking sheet sprinkle some salt, and put it in the oven with 375 degree.


بعد از اینکه بادمجان‌ها کمی سرخ شدند، به مرغ‌ها اضافه کرده، اگر از فلفل دلمه از قبل پخته شده استفاده میکنید الان باید آنها را اضافه کنید و بگذارید تا خورشت حدود ۳۰ دقیقه دیگر بپزد
5.  After eggplants are a little golden add it to the pan, if using cooked bell pepper now is time to add it, if using fresh saute it with onions at the beginning. Mix the stew well let it cook for another 30 minutes.





No comments:

Post a Comment