Total Pageviews

Saturday, January 15, 2011

فرنچ توست...French toast

نان به میزان لازم، اینجا نان مخصوص فرنچ توست هست ولی می‌شه از همین نان‌های معمولی‌ استفاده کرد اگر نان کمی سفت تر باشد بهتر هست، من از نان معمولی‌ استفاده کردم
تخم مرغ برای هر ۲ ورقه نان ۱ عدد
کره ۱ ق غذا خوری برای ۲ ورقه نان
دارچین کمی
نمک به میزان لازم
پودر شکر کمی
تخم مرغ را خوب زده، سپس کره را که آب شده به تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم، دارچین و نمک را‌ها اضافه کرده.  ماهیتابه را روی حرارت گذشته وقتی خوب داغ شد خیلی‌ کم با کره کره چرب کرده، نان را در مواد خوابانده وقتی که تو طرف خیس خورد و کمی از مواد را به خودش گرفت در ماهیتابه گذشته تا سرخ شود، فقط نباید زیاد توی مواد بماند تا کاملا خیس شود. وقتی حاضر شد، پودر شکر را روش بریزید و با شیره یا مربا نوش جان کنید
 Ingredients:
French toast
French toast bread or ant kind of leavened bread, preferably a little dried 
1 egg for 2 slices of bread
1 tablespoon butter for 1 slices of bread, melted
Pinch of a cinnamon 
Salt to taste 
Powdered sugar for garnish


Method:
1. Beat the eggs, add the butter, salt and cinnamon.
2.  Heat the medium size frying pan, when is hot just grease the pan with a little butter.
3. Covered the both side the bread with egg and place the bread in the frying pan when both side are golden is ready.
4.  Garnish it with powdered sugar and serve it with syrup of your choice. 
Enjoy!! 



3 comments:

  1. عجب چیزی مرسی حتما امتحان خواهم کرد

    ReplyDelete
  2. تازه اگر با نان شیرین درست کنی نمیدونی‌ چی‌ می‌شه ولی همین معمولیش هم خوبه

    ReplyDelete
  3. Azizam merci az recipe ama Vanilla extract yeki az taam dahandehaye aslie French toaste ke booye atresh tooye khoone bepiche ;)

    ReplyDelete