Total Pageviews

Monday, January 17, 2011

کیک مخملی قرمز...Red velvet cake


برای این من از شکلات و نارگیل استفاده کردم
For this one I used chocolate and shredded coconut.

مواد لازم
آرد ۱ و نیم پیمانه
شکر ۱  پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه 
ماست چرب یا خامه ۱/۲ پیمانه
or sour cream
تخم مرغ ۲ عدد
کره آب شده ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه 
رنگ قرمز ۲ ق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ ق چایخوری
جوش شیرین/ بکینگ سودا ۱ ق چای خوری
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری


Ingredients:
1 and 1/5 cups flour
1 cup sugar
1/4 cup milk
1/2 cup sour cream
2 eggs
1/2 cup butter, melted
1/4 cup coco powder, unsweetened 
2 tablespoons red food coloring ( I got it from Target ;) love this store)
1 teaspoon baking powder 
1 teaspoon baking soda
1 tablespoon vanilla extract 


 طرز تهیه
فر‌ را از قبل روشن کنید با درجه ۳۵۰ درجه
شکر را با کره زده تا یکدست شود، تخم مرغ را اضافه کرده هم زده، سپس خامه و شیر راهم اضافه کرده، هم زده
Method:
1. Preheat the oven on 350 F.
2.  Beat sugar with butter until creamy, add eggs and beat some more, add sour cream and milk and mix well.



رنگ غذا و وانیل راهم اضافه کرده
3.  Add red color food and vanilla extract.



Huh maybe I should of use a black or white bowl but I like my red one ;)


مواد خشک را باهم مخلوط کرده و به دیگر مواد اضافه کرده خوب مخلوط کنید
در ظرف مورد نظر ریخته، این مواد برای ۱۲ تا کیک قالبی‌ کافی‌ هست من از قالب‌های بزرگتر استفاده کردم


4. Mix dry ingredients and add them to the rest mix well, this batter is enough for 12 cup cakes, I used a bigger size.


به مدت ۳۵- ۴۰ دقیقه بپزید وقی کاملا سرد شد تزئین کنید
5.  Bake for 35-40 minutes. 



8 comments:

  1. vayy chera man tahala ba karhat ashena nashodeh boodam fogholadast aziizam khili shadam oarisa jan pidat kardam ba ejazeh addet kardam.

    ReplyDelete
  2. Juliet jonam,mamnon mnam az karhai shoma lazat mibram :)

    ReplyDelete
  3. سلام پریسا جون مرسی از دستورهای ساده و خوشمزه ات...فقط این کیک رو من درست کردم وقتی پودر کاکائو می زنی دیگه شکلاتی میشه و رنگ قرمزش معلوم نیست. من رنگ قرمز Dr. Oetker
    رو زدم. اما کیکم شکلاتی شد. :((

    ReplyDelete
  4. عزیزم نمیدونم اسمت چیه ولی به هر حال من همین چند روزه یک دستور دیگه میگذارم از همین نوع انشاالله به دردت بخوره، اگر کاکائو استفاده میکنی با رنگ قرمزت فقط به قدری استفاده کن که رنگت را پر رنگتر کنه نه‌ اینکه کیک را کاملا شکلاتی کنه

    ReplyDelete
  5. اوه ببخشید عزیزم اسمم شبنم هست. شکلات رو همون اندازه که توی دستور بود زدم یعنی یک چهارم فنجان. ولی در عوض خوشمزه بود. مرسی پریسا جون. مرتب به وبلاگت سر می زنم.

    ReplyDelete
  6. شبنم جان مرسی که به این جا سر میزنید خانمی

    ReplyDelete