Total Pageviews

Saturday, January 8, 2011

Sushi...سوشی

سوشی سوشی سوشی
یکی از غذا‌های مورد علاقه ما، جلب این هست که من همیشه وقتی یک غذایی را خیلی‌ دوست دارم سعی‌ می‌کنم سریع یاد بگیرم درست کنم. ولی چون اینجا تا دلتون بخواد رستوارن‌های ژاپنی هست چه اینهایی که یه جورهایی خیلی‌ سنتی نیستند و غذا‌هاشون مورد پسند غیر ژاپنیها هست چه اینهایی که بیشتر سنتی هستند... من غیر سنتی را ترجیح میدهم، و از تمام سوشی‌ها کالیفرنیا رول برای من شماره یک هست
امروز بعد از اینکه مدتها به این قضیه فکر کردم و همه وسائل را فراهم کردم برای اولین بر سوشی درست کردم و از نتیجه‌اش خیلی‌ راضی‌ هستم، ولی دفعه بعد بهتر خواهد بود قول میدهم :)

I love sushi and making it for the first time I think I did  good job I am looking forward to make more in future :)




خب برای سوشی به یک ورقه حصیری که بهش ماکیسوی میگن حتما با سلفون بپوشانید چون اینجوری تمیز کردنش راحت 
تر هست
We need bamboo mat and nori :) cover the bamboo mat with plastic wrap and remove it after you are done.




نوری که در قسمت مواد سوشی همه فروشگاها پیدا میشه
Sushi tools are easy to find :)

برنج مخصوص سوشی و اینکه پخت برنج سوشی از همه چیز مهمتر هست البته برای ما ایرانیها که در این زمینه استاد هستیم نباید سخت باشه، مواد لازم برای پخت برنج سوشی هست
Sushi rice, can find it in most of the stores I got it from whole foods :)





 برنج سوشی ۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
سرکه سفید یا سرکه برنج ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ ق چای خوری
روغن گیاهی ۱ ق غذا خوری
اول از همه برنج را خوب ابکشی می‌کنیم تا آبش کاملا بیرنگ شود
میگذاریم تا با ۳ تا پیمانه آب بپزد وقتی آبش تموم شد، درش را میگذاریم تا به اصطلاح دم بکشد با حرارت کم، حدود ۲۰ دقیقه
وقتی که برنج دم کشید به این شکل خواهد بود

2 cups Sushi rice 
3 cups water
1/2 cup rice vinegar
1/4 cup sugar
1 teaspoon salt
1 tablespoon vegetable oil


How to make the rice the most important part of sushi ;)
1. Wash the rice until the water is clear.
2. In a sauce pan cook it with 3 cups of water until water is gone, cover the pan and let it cook on slow heat for about 15-20 minutes. 
When is cooked it's look like this 



بقیه مواد را در یک قابلمه کوچک مخلوط می‌کنیم، میگذاریم روی حرارت ملایم وقتی که شکر حل شد خاموش می‌کنیم
3. Mix the rest in a small sauce pan place on the medium heat until sugar dissolved.  



این مواد را به برنج کم کم اضافه کرده و مداوم هم زده این مواد باعث میشود که برنج خیلی‌ چسبناک نشود.  اگر متوجه شدین که این مواد زیاد هست همه را اضافه نکنید
نوری را روی حصیر پهن کنین 
4.  Add them to the rice slowly, stir constantly don't add all of it if don't need it, this help the rice to be less gummy ;)

مقداری از برنج را روی نوری گذاشته و همه جای نوری پهن کنین، سپس برگردنید به طوری که برنج در قسمت زیر قرار بگیرد
5. Place the rice in the middle of the nori and spread it all over, then turn it over and place your filling.


 مواد وسط سوشی را هرچی که دوست داشتید میتونید بگذارید من از گوشت کرب که با کمی میانوز و نمک و فلفل و آواکادو خرد شده استفاده کردم، و همچنین از تن‌ ماهی‌ و فلفل‌های رنگی ولی‌ این کاملا سلیقه‌ای هست
6.  Filling is optional I used crab meat and avocado, and tuna and bell peppers.





با استفاده از حصیر قسمت اول نوری را برگردنید  بعد قسمت دوّم را فقط مواظب باشید خیلی‌ بهش فشار نیارید تا برنج له‌ 
نشود
7.  Turn the nori by using bamboo edges and turn the other side make sure not to put weight on rice when trying to shape the roll. 






وقتی که رول کردین به سایز دلخواه ببرین و برای تزیین می‌شه از کنجد یا هر چیز دیگی‌‌ای که دوست داشتید استفاده و در اخر کنین با سٔس سویا نوش جان کنین جاتون خالی‌ 
8. When finish rolling, cut it and garnish it with sesame seeds or whatever you like :)




No comments:

Post a Comment