مواد لازم
بادمجان متوسط ۳ عدد
سیر ۳ حبه، ریز شده
ارده/ تهینی ۳ ق غذا خوری
پودر زیره ۱/۲ ق چای خوری
جعفری خرد شده ۲ ق غذا خوری
روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل
Ingredients:
3 medium eggplants
3 cloves garlic, minced
3 tablespoons of tahini 1/2 teaspoon ground cumin
2 tablespoons parsley, chopped
1 tablespoon live oil
Salt and pepper to taste
بادمجانها را خرد کرده و در فر با درجه ۳۷۵ درجه پخته
1. Cut the eggplants and cook them in the oven with 375 degree oven.
وقتی پخته شدند کمی بادمجانها را با چنگال فشرده تا تلخی بادمجانها در آید
2. When eggplants are cooled, squeeze them with a back of fork and let the juice which is the bitter part of eggplants gets out. بادمجانها را له کرده، با پوست یا بدون پوست بستگی به سلیقه دارد
3. mashed the eggplants with or without skins, your call ;)
بقیه مواد را به بادمجانها اضافه کرده و پیش غذا حاضر هست
4. Add the rest of the ingredients, mix well and appetizer is ready :)
parisa jan
ReplyDeletemerciiiiiiiiiiiiiiii khili donbal in recipe migzashtam karamoo asoon kardi khahar bazam yek donya mamnoon az kar haye aliiit
vay parisa joon , man ashege in am, etefaghan hafteye pish dorost karadm, harchi bademjoon dashte bashe man zaf mikonam barash , merci az recipe:)
ReplyDeleteژولیت جونم خواهش میکنم عزیزم خوشالم که به دردت خورد
ReplyDeleteمانیا جونم من که عاشق هر غذایی با بادمجونم، تازه این هم خوشمزس هم سالم
ReplyDelete