مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مخصوص خورشت ۵۰۰ گرم
هویج ۴ عدد، خرد شده
پیاز ۱ عدد متوسط، خرد شده
الو خورشتی ۱ پیمانه
شکر دلخواه اگر این خورشت را شیرین دوست دارین
ادویه گوشت ۲ ق چایخوری
آب ۱ پیمانه
نمک و فلفل
روغن برای تفت دادن
Ingredients for 4 servings:
1 lb beef chuck
4 carrots, cut
1 medium onion, chopped
1 cup dried plums, this is the best thing in this stew I usually get it from Trader Joe's or Whole foods
Sugar it depends if you like it sweet
Mix spices such as cumin, turmeric, nutmeg, cinnamon, cloves 2 teaspoons or you can use 2 teaspoons of seven spices 1 cup water
Salt and pepper
Vegetable oil
پیازها را با کمی روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس ادویه را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه دیگر تفت دهید
1. Saute the onions until a little golden, add the spices and stir for another minutes.
گوشتها را افزوده کمی تفت داده
2. Add meats and stir well.
گوشتها را به حدی تفت داده تا رنگش کم کم عوض شود نمک و فلفل را هم افزوده
3. After the meats color start turning add salt and pepper.
هویجها را اضافه کرده، اگر شیرین ترجیح میدهید کمی شکر هم اضافه کرده آب را هم اضافه کرده و گذاشته تا به مدت ۵۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزد
4. Add the carrots, if you like it sweet add sugar and water and let it cook for 50 minutes on medium heat.
در این مرحله آلوها را که از قبل کمی در آب خیس کرده به خورشت اضافه کرده و گذشته تا برای ۳۰ دقیقه دیگر بپزد
5. At this time add the dried plums, before using it soak it in water. Let the stew to cook for another 30 minutes.
و این خورشت خوشمزه حاضر هست، من با برنج قهوهای سرو کردم
This is my creation with brown rice, soooo goooood :)
بی نظیرررررررررر
ReplyDeleteچه هویجای با مزه ای . دستت درد نکنه هوسشو کردم
ReplyDeleteالی گولو خانم
خوشحالم که خوشتون آمد
ReplyDeleteOh my god U actually post the whole step by step how to's of all ya recipes and the images.TOO CUTE. Are invitations out yet for coming over to eat!lol
ReplyDeleteWendy is it you??
ReplyDeletesalam khnome honermend az kar hatan lezet meberim .
ReplyDeleteمرسی پریسا جون. اتفاقا وقتی اومدم دستور رو دیدم من دیشبش درست کرده بودم. اصل این غذا مال تبریزی هاست. عمه ام خدابیامرز همیشه درست می کرد. من شیرینش نمی کنم توش آبلیمو و لیمو عمانی می زنم. و هویج رو خلال نازک می کنم. ولی غذای خوشمزه ای رو گذاشتی.
ReplyDeleteمرسی از لطفتون
ReplyDeleteشبنم جان خدا عمه جان را رحمت کنه، اره بعضیها شیرین درست نمیکنن اونجوری هم خوب میشه
ReplyDelete