این غذا از اختراعات مامانم هست که من عاشقشم
مواد لازم
مرغ بدون استخوان نیم کیلو
بادمجان ۳ عدد، خرد شده با پوست
پیاز ۱ عدد، خرد شده
فلفل دلمه ۱ عدد خرد شده
قارچ ۱ پیمانه، خرد شده
جعفری تازه ۱/۲ پیمانه، ریز شده
ادویه گوشت ۲ ق چایخوری
ربّ گوجه ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفلآب نصف لیمو ترش
Ingredients for 4 servings:
1 lb skinless, boneless chicken
3 eggplants, cut with skins
1 medium onion, chopped
1 green bell pepper, sliced
1 cup sliced mushrooms
1/2 cup fresh parsley, finely chopped
2 teaspoons Persian meat spice ( can substitute with mixture of turmeric, ground cumin, ground cinnamon, ground cardamom and ground coriander)
1 tablespoon tomato paste
Salt and pepper for taste
Lemon juice ( half a lemon)
پیاز و فلفل دلمه را با کمی روغن تفت داده تا کمی طلائی شود، ادویه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت داده
1. In a large frying pan saute onion and bell pepper with 2 tablespoons of oil until golden, then add spices and stir for another 2 minutes.
مرغها اضافه کرده تفت داده تا رنگ مرغ از خامی در آید در این مرحله نمک و فلف را هم افزوده
2. Add the chickens, stir until no longer pink in color ( about 5 minutes) add salt and pepper at this point.
ربّ گوجه را اضافه کرده کمی هم زده تا مخلوط شود، سپس بادمجانها و جعفری را اضافه کرده، هم زده و گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد حدود ۱ ساعت
3. Add tomato paste, stir, add eggplants and parsley and let it cook with low heat for an hour.
بعد از یک ساعت آب لیمو و قارچ را اضافه کرده و گذشته تا قارچها بپزد ولی له نشود حدود ۲۰ دقیقه و بعد حاضر هست
4. After an hour add lemon juice and mushrooms and let the mushrooms cook about another 20 minutes and it's ready to serve.
با ماست و ترشی یا زیتون حسابی میچسبه
Serve it with pita and enjoy ;)
ممنون.....بادمجون رو خیلی دوست دارم
ReplyDeleteمنم همینطور :)
ReplyDeleteسلام
ReplyDeleteمن این خوراک رو درست کردم و خیلی خوشم اومد
لازانیای اسفناج هم همینطور عالی بود
ممنون