Total Pageviews

Saturday, February 26, 2011

خوراک مرغ با بادمجان و جعفری...Chicken with eggplants and parsley



این غذا از اختراعات مامانم هست که من عاشقشم 

مواد لازم
مرغ بدون استخوان نیم کیلو
بادمجان ۳ عدد، خرد شده با پوست
پیاز ۱ عدد، خرد شده
فلفل دلمه ۱ عدد خرد شده
قارچ ۱ پیمانه، خرد شده
جعفری تازه ۱/۲ پیمانه، ریز شده
ادویه گوشت ۲ ق چایخوری
ربّ گوجه ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل
آب نصف لیمو ترش


 Ingredients for 4 servings:
1 lb skinless, boneless chicken
3 eggplants, cut with skins
1 medium onion, chopped
1 green bell pepper, sliced
1 cup sliced mushrooms
1/2 cup fresh parsley, finely chopped
2 teaspoons Persian meat spice ( can substitute with mixture of turmeric, ground cumin, ground cinnamon, ground cardamom  and ground coriander)
1 tablespoon tomato paste 
Salt and pepper for taste 
Lemon juice ( half a lemon)


پیاز و فلفل دلمه را با کمی روغن تفت داده تا کمی طلائی شود، ادویه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت داده
1. In a large frying pan saute onion and bell pepper with 2 tablespoons of oil until golden, then add spices and stir for another 2 minutes.


مرغ‌ها اضافه کرده تفت داده تا رنگ مرغ از خامی در آید در این مرحله نمک و فلف را هم افزوده
2. Add the chickens, stir until no longer pink in color ( about 5 minutes) add salt and pepper at this point.


ربّ گوجه را اضافه کرده کمی هم زده تا مخلوط شود، سپس بادمجان‌ها و جعفری را اضافه کرده، هم زده و گذاشته تا با حرارت ملایم بپزد حدود ۱ ساعت 
3.  Add tomato paste, stir, add eggplants and parsley and let it cook with low heat for an hour. 

بعد از یک ساعت آب لیمو و قارچ را اضافه کرده و گذشته تا قارچ‌ها بپزد ولی له‌ نشود حدود ۲۰ دقیقه و بعد حاضر هست
4.  After an hour add lemon juice and mushrooms and let the mushrooms cook about another 20 minutes and it's ready to serve. 


                                          با ماست و ترشی یا زیتون حسابی میچسبه
                                       Serve it with pita and enjoy ;)




3 comments:

  1. ممنون.....بادمجون رو خیلی دوست دارم

    ReplyDelete
  2. سلام
    من این خوراک رو درست کردم و خیلی خوشم اومد
    لازانیای اسفناج هم همینطور عالی بود
    ممنون

    ReplyDelete