Total Pageviews

Saturday, March 26, 2011

دلمه کلم...Cabbage Dolma



این روش را از مامانم یاد گرفتم انشا‌الله که خوشتون بیاد





مواد لازم برای ۸-۱۰ عدد دلمه متوسط
برگ کلم ۲۰ عدد
گوشت چرخ شده گوسفند نیم کیلو
پیاز ۱ عدد کوچک، خرد شده
کشمش ۱/۲ پیمانه البته اگر مثل من کشمش توی غذا زیاد دوست دارید بیشتر بریزید
ربّ گوجه ۱ ق غذا خوری
سٔس گوجه ۲/۳ پیمانه
ادویه گوشت ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل اگر غذای تند دست دارید از فلفل قرمز استفاده کنین
برنج آمده برای دم گذاشتن برای ۴ نفر
عدس پخته ۱ پیمانه

Ingredients for 8-10 medium size dolma 
20 cabbage leaves
1 lb Ground lamb or beef   
1 small onion, chopped 
1/2 cup raisins
1 tablespoon tomato paste 
2/3 cup tomato sauce 
1 tablespoon Persian meat spice
Salt and pepper to taste 
Half way cooked rice for 4 servings 
1 cup cooked lentil 


برگ کلم را نیم پز کرده فقط به حدی که کمی نرم شود
1. Cook cabbage leaves just until soften and put it in a side. 


پیاز را با کمی رغن تفت دده وقتی طلایی شد ادویه را اضافه کرده به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت داده، سپس گوشت را افزده و تفت داده تا رنگ پختگی بگیرد
2. Saute onions with a little oil until golden, then add spices stir for another minute. Next add the meat and stir until color changes about 10 minutes.


در این مرحله نمک و فلفل و کشمش را اضافه کرده کمی تفت داده سپس ربّ گوجه را افزوده گذشته تا به مدت ۱۰ دقیقه با هم بپزد
3. Add salt and pepper and raisins stir for couple of minutes, then add the tomato paste and let it cook together for another 10 minutes. 



                               در این مرحله برنج، عدس و مواد گوشت را با هم مخلوط کنید





4. Now mix the meat mixture with half way cooked rice and cooked lentils.



برای هر دلمه از ۲ تا برگ استفاده کنین تا بهتر بسته بشه، به مقداری که خیلی‌ کم یا زیاد نیست مواد در وسط برگ‌ها ریخته و برگ را پیچیده
5. Use 2 leaves for each dolma, place enough stuffings that is easy to roll the dolma.


دلمه‌ها را در قابلمه چیده و کمی نمک و فلفل به سٔس گوجه اضافه کرده و روی دلمه‌ها ریخته و در قابلمه را گذشته و به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط پخته
6. Place the dolmas in a sauce pan, mix the tomato sauce with salt and pepper and pour it on the dolmas, cover the pan and cook for 40 minutes on a medium heat.

And enjoy 


2 comments:

  1. سلام واقعا خسته نباشین
    من اشپزیم فاجعه ست اما درام یاد میگیرم یکم
    یه سوال پیش پا افتاده این سس گوجه همون کچاپ خودمونه؟؟

    ReplyDelete
  2. لیلا جان سوس گوجه مثل رب هست ولی خیلی‌ غلیظ نیست، می‌توانید رب را با کمی آب مخلوط کنید تا سوس گوجه داشته باشید

    ReplyDelete