Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Apple jam...مربا سیب


سیب متوسط ۲ عدد

شکر ۱ پیمانه 

آب۲ پیمانه

آب لیمو۲ /۱ ق غذا خوری

اسانس وانیل ۱ ق چای خوری

سیب را به شکل مکب‌های ۱ سانتی متری خرد کرده، با شکر و آب میگذریم 
با حرارت متوسط بپزه تا زمانیکه آب مربا غلیظ بشه و سیبها به حالت شفاف دربیان. ۱۰ دقیقه قبل از اینکه مربا حاضر بشه آب لیمو و اسانس وانیل را اضافه کنین. آب لیمو از قندک زدن مربا جلوگیری میکنه و همچنین عطر خاصی‌ به 
مربا میدهد

We need:
2 Medium size apple
1 Cup sugar
2 Cup water
1/2 Tablespoon lemon juice
1 Teaspoon vanilla extract 

Method: 
1. Cut the apples to a small cubes 
2. Dissolve sugar and water and add the apples
3. Cook them until thicken and apples appear transparent 
4. 10 minutes prior turning off the stove add lemon juice and vanilla extract
-parisa

No comments:

Post a Comment