Total Pageviews

Thursday, December 30, 2010

Beef Stroganoff...بیف استراگانوف

این غذای خوشمزه اصلش از کشور روسیه هست که تقریبا بیشتر جاهای دنیا باهاش آشنا هستند، همونطور که از اسمش پیداس معمولا با گوشت گاو درست می‌شه ولی‌ با مرغ هم می‌شه درست کرد
مواد لازم
گوشت راسته نیم کیلو، خرد شده به نازکیه ۱ سانتیمتر
پیاز ۲ عدد متوسط، ورقه‌ای خرد شده
حبه سیر ۳ عدد ریز شده
قارچ ۲ پیمانه، ورقه‌ای خرد شده
کره ۱/۴ پیمانه
ادویه گوشت ۲ ق چایخوری
آبلیمو ۲ ق غذا خوری
خامه ترش یا خامه معمولی‌ ۱ پیمانه
نمک و فلفل
آب ۱/۲ پیمانه

Ingredients:


Beef Stroganoff or Beef Stroganov a Russian dish


1 pounds beef sirloin steak, ½ inch thick
2 medium onions, thinly sliced
3 garlic cloves, minced
¼ cup butter
2 cup mushrooms, sliced 
2 teaspoon allspice
2 teaspoon lemon juice
1 cup sour cream
Salt and pepper to taste
1/2 cup water









طرز تهیه
در یک ماهیتابه نسبتا بزرگ پیاز را با کره تفت داده تا طلایی رنگ شود، سپس ادویه نمک و فلفل و سیر را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه دیگر تفت میدهیم. در این مرحله گوشت را اضافه کرده تا زمانی که از حالت خامی دراید تفت میدهیم. آبلیمو را اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه آب را هم افزوده، اجازه میدهیم تا با حرارت متوسط به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. در ماهیتابه‌ای دیگر قارچ‌ها را با کمی نمک و کره تفت داده و به گوشتها که کم کم آمده میباشند افزوده میگذاریم تا با هم حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد، در آخر خامه را اضافه کرده خوب هم میزنیم و بعد از ۲ دقیقه حاضر هست  در ضمن می‌شه آنرا با هر چیزی که دوست دارین سرو کرد، برنج،  اسپگتی و ... من با فتاچینی سرو کردم، جای همگی خالی‌
نوش جان

Method:

1. Cut beef into 1/2-inch strips.
2.In a large frying pan,   fry onions using butter until golden, add spices, pepper and garlic and mix with onions and stir for 5 minutes.
3. Add beef and stir for about 6 minutes.
4. Add lemon juice let is cook for 5 minutes.
5. Add water and let it cook with on medium heat for at least 45 min.
6. Fry mushrooms in butter in skillet over medium heat, stirring occasionally until color is a little dark,  add into beef mixture, let it cook for another 10 minutes.
7. At last add sour cream leave it for 3 minutes and it is ready to serve.

No comments:

Post a Comment