رولهای بهاری یکی از معدود غذاهای ویتنامی که من عاشقش هستم چون وقتی با سس
بادام زمینی بخوری محشر میشه میگین نه امتحان کنین. ورقهها یا رپ که باهاش درست میشن معمولا همه فروشگاها دارن ایران را نمیدونم، اسم روی پاکتش هم هست
Spring roll wrapper
به هر حال توی این رول را میتونید هر چیزی که دوست دارید بگذارید ولی این که من درست کردم تقریباً مثل همونی هست که من خیلی دوست دارم چون با دستهای مبارک یکی از رولها را در خود رستوران کالبد شکافی کرده و تمام یافتهها را درج نموده، که این مواد هست کاهو، چند شاخه نعناع که عطر فوق العاده به این رولها میده این را حتما فاکتور نگیرید حتی اگر آبگوشت هم میخواهید توش بگذارید ؛) چند شاخه جعفری و کشنیز، نودل، میگو، هویج، خیار. رولها خشک هستند باید اونها را در یک ظرف مثل بشقاب بزرگ آب گرم ریخت رول را گذاشت توی آب گرم برگرداند تا دو طرف خیس خیس بشه وقتی که نرم شد مواد را چید وسطش و رول کرد کمی صبر کرد تا رول خودش را بگیره بعد از وسط نصفش کرده و بلافاصله زد توی سس بادام زمینی و خوردش به همین راحتی به خدا. حالا اگر قول میدین که به بادام زمینی نه تنها شما بلکه آقاتون و بچهاتون و اهل بیت و در و همسایهها و ممد آقا بقال و غیره حساسیت ندارن چون این حساسیت میتونه کشنده باشه براتون میگم که چطوری سس بادام زمینی درست کنید. اول اینکه از فکر اینکه تقلب کنین باید بیایید بیرون چون نخیر نمیشه از بادام زمنیهایی که توی شیشه هستند و نرم شدند استفاده کرد، برای اینکه قبلا امتحان شده توسط اینجانب و جواب بازم میگم خیر. به هر حال بادام زمینی حدود ۱/۲ پیمانه و اگر خام هست کمی مثل تخمه بو بدهید، آسیاب کنید، با ۱/۲ پیمانه سس سویا، ۳ تا قاشق شکر قهوهای یا معمولی، ۲ ق غذا خوری سرکه سفید و یه کمی نمک مخلوط کنین و بگذارین رو حرارت همین که جوش آمد حاضر هست بردارین و بگذارین سرد بشه و با رولهاتون میل کنید
در ضمن میشه توش مرغ یا تن ماهی هم گذشت
No comments:
Post a Comment