Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Orange Cake...کیک پرتقالی



آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

روغن یا کره ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

آب پرتقال تازه ۳/۴ پیمانه

sour cream 1/3 پیمانه 

پوست ۱ پرتقال رنده شده

بکینگ پودر ۱ ق چای خوری

بکینگ سودا ۱/۲ ق چایخوری

فر‌ رو از قبل روی ۳۵۰ درجه بگذارید، با همزن برقی تخم مرغ، شکر و روغن را 
sour cream خوب بزنید تا رنگ مواد کمرنگ بشه، آب پرتقال و
اضافه کرده و با همزن کمی‌ بزنید. در یه ظرف دیگه تمام مواد خشک را مخلوط کنید و کم کم به این مواد اضافه کرده و یواش هم بزنید میتونید با دست یا با همزن برقی بزنید ولی‌ زیاد از حد هم نزنید. مواد را توی ظرف مورد نظرتون بریزید من از ظرف کیک معمولی که وسطش خالی‌ هست استفاده کردم و این مقدار براش کافی‌ هست، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بیک کنین، بستگی به فر‌ داره ولی‌ هر وقت کا با چنگال تست کردید و به چنگال نچسبید حاضر هست. 

Flour 2 cups
Sugar 1 cup 
Oil or butter 3/4 cup
Eggs 4
Fresh orange juice 3/4 cup
Sour cream 1/3 cup
Zest of one orange
Baking powder 2 tea spoon
Baking soda 1 tea spoon

Preheat the oven 350 degree first. Beat sugar, oil and egg with electronic mixer until color is lighten and add orange juice/ sour cream and mix well, mix flour/ baking soda/powder together and add them slowly to the other mix add orange zest at last. Bake for 40-50.

No comments:

Post a Comment