Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Baklava cake...کیک باقلوا













مواد لازم

آرد ۱ پیمانه 

بادام یا گردو پودر شده ۱ پیمانه 

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱/۲ پیمانه

کره ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق چ

هل ۱ ق چ



مواد شیره کیک

آب ۲/۳ پیمانه 

شکر ۱ پیمانه

عسل ۱ ق غذاخوری 

گلاب ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه 

مثل همیشه فر‌ را از قبل با حرارت۳۷۵ درجه روشن کنید 

کره آب شده، تخم مرغ و شکر را با همزن زده تا کمرنگ شود

آرد، بکینگ پودر و هل را اضافه کرده و کمی همزده

پودر بادام را اضافه کرده و با دست هم زده

در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر‌ بگذارید

برای شیره آب و شکر ر روی حرارت بگذارید وقتی شکر حل شد عسل و گلاب را اضافه کنید وقتی غلیظ شد حاضر هست

نکته اساسی‌ اینکه کیک اول که از فر‌ بیرون میاد کمی خشک به نظر میاد ولی نگران نباشید وقتی‌ کیک کاملا سرد شد اول کیک را برش زده و شیره گرم را به طور مساوی روی کیک بریزید تا همه کیک آغشته به شیره شود


Baklava cake
Ingredients:
1 cup flour
1 cup almonds or walnuts, grounded 
3 eggs
½ cup sugar
½ cup butter or vegetable oil
1 teaspoon cardamom
1 teaspoon baking powder
Ingredients for sauce
1cup sugar
2/3 cup water 
1 tablespoon honey
¼ cup rosewater
Method:
1. Preheat oven to 375 degree F 
2. Beat butter and sugar with mixer until creamy, add eggs and beat until light.
3. Mix flour, baking powder and cardamom and add it to rest of the ingredients and beat it a little more.
4. Add almonds and mix well. 
5. Pour it into a 8 x 8 x 1 1/2 in square baking pan or pyrex dish and bake it for 40 minutes or until fork comes out clean.
6. Let is cool.
7. In a small sauce pan mix water, sugar and rosewater and heat it until a dissolved and start boiling.
8. Cut the cake and pour hot sauce on the cold cake and make sure it gets through each piece.
Enjoy,
-parisa‬

No comments:

Post a Comment