Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Little meatballs...قیمه ریزه



گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیب زمینی‌ ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
سبزیجات خشک معطر مثل نعناع، مرزه کمی‌
رب گوجه ۱/۵ ق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه گوشت ۲ غذا چای خوری
آرد معمولی‌ یا آرد نخود چی‌ ۱ ق غذا خوری
اول پیاز رو خیلی‌ ریز خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود بعد ادویه و سبزیجات خشک را افزوده کمی‌ تفت میدهیم، نصف این مواد را برداشته تا بعدا به گوشت اضافه کنیم. گوجه را هم به شکل حلقه‌ای خرد کرده و به این مواد افزوده کمی‌ تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حدود ۱.۵ پیمانه آن ولرم به مواد افزوده می‌گذریم بجوشد. بقیه پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل و تخم مرغ به گوشت افزوده خوب ورز میدهیم و بصورت گلوله در آورده و به موادی که در حال جوش هست افزوده اگر آب روی گوشت را نگرفه هر چند وقت یکبار گوشت هارو بچرخانید تا هر دو طرف پخته شود. بعد از حدود ۲۰ دقیقه سیبزمینی را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و نمک و فلفل را تست کنید و بگذارید با حرارت متوسط برای حدود ۴۵ دقیقه بپزد


** Ingredients**

1 lb ground beef
1 medium onion, chopped
1 egg
2 large potato
2 large tomato
1/2 teaspoon of dried mint, thyme and parsley (1/2 teaspoon each)
2 teaspoon allspice
1 table spoon flour
1/5 tablespoon tomato paste
Salt and pepper

**Method**

1. Fry the onions until golden.
2. Add spices and stir for couple of minutes.
3. Take half of the fried onions and add them to the ground meats.
4. Add 1.5 cups of water, tomato paste, enough salt and pepper to the rest of onions and let it cook this is the sauce.
5. In medium bowl, mix dried herbs, salt, pepper and egg to the meats and mix them well.
6. Make the meats like a small ball and put it in the sauce to cook.
7. If the water is not covering the meat balls make sure to turn it once in a while to cook truly.
8. After about half an hour cut the tomatoes and potatoes and add them to the pot let it cook.

-parisa

No comments:

Post a Comment