Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Chocolate muffin with cherry and coconut icing مافین شکلاتی با گیلاس


آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه

کره یا روغن ۱/۲ پیمانه

شکلات کاکائو ۶۵% یا ۷۲% آب شده ۱/۴ پیمانه من از ۷۲% استفاده کردم چون کمتر توی خونه ما قدغن هست 

تخم مرغ ۲ عدد

کمپوت گیلاس له‌ شده با مقداری آبش ۱/۳ پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق چ

جوش شیرین ۱/۲ ق چ

اسانس وانیل ۱ ق چ 



روی مافین 

خامه ۱/۴ پیمانه

پنیر خامه‌ای ۱/۴ پیمانه

شکر ۱/۳ پیمانه

اسانس وانیل ۱ ق چ

نارگیل به میزان لازم

شکر را با کره با همزن برقی زده تا خوب مخلوط شود، تخم مرغ را افزوده و دوباره هم زده تا کمرنگ شود 

پودر کاکائو، شوکلات و وانیل را اضافه کرده و کمی‌ هم زده

آرد را با بکینگ پودر، جوش شیرین مخلوط کرده و بعد به بقیه مواد افزوده خوب مخلوط می‌کنیم و در آخر گیلاس را هم اضافه کرده

فر‌ را از قبل روشن کرده با حرارت ۳۵۰ درجه فارینهایت

مواد را در قالب ریخته این مواد حدود ۱۲ تا مافین با سایز معمولی‌ می‌شه وقتی‌ توی قالب مافین میریزین ۲/۳ بیشتر پر نکنین چون پف میکنه ، یا در ظرف معمولی‌ کیک ریخته، به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تو فر‌

برای روی کیک اول خامه را با نصف شکر و وانیل زده تا فرم بگیرد. در ظرف جدا پنیر خامه‌ای و بقیه شکر را هم همزده تا کاملا یک دست شود بعد به خامه اضافه کرده تا حدودی که مخلوط شوند همزده

وقتی‌ که مافین‌ها کاملا سرد شدند این مواد را روی آنها مالیده و رویش را نارگیل بریزید

No comments:

Post a Comment