Total Pageviews
Tuesday, December 28, 2010
Carrot Cake...کیک هویج
آرد 2 پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن یا کره ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
هویج رنده شده 1.5 پیمانه
sour cream 1/3 پیمانه
سیب رنده شده 3/1 پیمانه
دارچین 1 ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
بکینگ سودا ۱/۲ ق چایخوری
گردو و کشمش کمی
مواد روی کیک
خامه 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای 1/2 پیمانه
شکر به میزان لازم
اسانس وانیل 1 ق چ
فر رو از قبل روی ۳۵۰ درجه بگذارید، با همزن برقی تخم مرغ، شکر و روغن را
sour cream خوب بزنید تا رنگ مواد کمرنگ بشه
اضافه کرده و با همزن کمی بزنید. در یه ظرف دیگه تمام مواد خشک را مخلوط کنید و کم کم به این مواد اضافه کرده و یواش هم بزنید با دست در آخر هویج / سیب/ گردو و کشمش را افزده و خوب مخلوط میکنیم. مواد را توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بیک کنین، بستگی به فر داره ولی هر وقت که با چنگال تست کردید و به چنگال نچسبید حاضر هست
خامه را با شکر با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره، در ظرف جدا پنیر خامهای و شکر و اسانس وانیل را هم با همزن برقی میزنیم با وقتی کاملا یک دست شد خامه را افزوده خوب مخلوط میکنیم و وقتی کیک کاملا سرد شد روی کیک را با این مواد تزئین میکنیم
Labels:
Cakes...کیک ها
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment