Total Pageviews

Tuesday, December 28, 2010

Ice cream Cake...کیک بستنی



۲/۳ پیمانه آب یا شیر
نصف پیمانه کره 
نصف پیمانه پودر کاکائو 
پیمانه 1شکر 
عدد 2 تخم مرغ
پیمانه 1.5 آرد
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
قاشق چایخوری1 بیکینگ پودر
قاشق چای 1 خوری وانیل 
من تمام مواد رو در غذا ساز میریزم خیلی‌ راحت تر هست اول مواد خشک بعد مایعات و ظرفی‌ که من استفاده کردم گرد ۹ اینچ هست. فر‌ را از قبل ۳۵۰ فارنهایت درجه روشن کردیم مواد را به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم. وقتی‌ کیک آماده شد از فر‌ در میاریم وقتی‌ کاملا سرد شد از وسط برش می‌زنیم. بستنی رو از فریزر میذاریم یه مدت کمی‌ بیرون تا یه مقداری شل بشه و بعد روی لایه اول رو به اندازه‌ای که دوست داشته باشیم بستنی میگذاریم و لایه بعدی کیک رو میگذاریم و برای ۴-۵ ساعت میذاریم تو فریزر و بعد هر جور که دوست داریم تزیین می‌کنیم

No comments:

Post a Comment