Total Pageviews
Friday, December 31, 2010
Orange chicken...مرغ با سس پرتقال
سینه مرغ ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۳ عدد
سیر تازه خرد شده ۳ حبه
زنجبیل تازه رنده شده ۲ ق چ
روغن کنجد یا روغن مایع ۲ ق ق
نمک و فلفل
مواد سس پرتقال
شکر قهوهای ۱/۲ پیمانه
سرکه سفید ۱/۴ پیمانه
آب پرتقال تازه ۱/۳ پیمانه
سس سویا ۳ ق غذا خوری
پوست یک پرتقال رنده شده
نشاسته ۱ ق غذا خوری
سینههای مرغ را به قطعات کوچک برش زده با روغن کنجد و زنجبیل و سیر در ماهیتابه نسبتا بزرگ تفت میدهیم، وقتی رنگ مرغها از حالت خامی در آمد پیازچهها و نمک و فلفل را اضافه کرده وکمی دیگر تفت داده. در یک ظرف دیگر تمام مواد سس به غیر از نشاسته را خوب مخلوط کرده و به مرغها افزوده میگذاریم حدود ۱۵ دقیقه با هم بپزد. نشاسته را با کمی آب ولرم مخلوط کرده و به مرغها اضافه کرده میگذاریم با حرارت ملایم کمی دیگر بپزد و وقتی حالت غلیظی به خود گرفت آماده هست. این غذا با برنج یا سیفی جات پخته شده یا با نودل سرو میشه، من با یک نوع نودل تایلندی سرو کردم،نوش جان
Labels:
Asian... آسیای شرقی و اورینتال
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment