Total Pageviews

Sunday, January 2, 2011

رنگینک



آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
هل ۱ ق چایخوری
خرما بزرگ حدود۲۰  عدد
 مغز گردو۲۰ عدد
دارچین و پودر شکر برای روی رنگینک
پودر نارگیل دلخواه
طرز تهیه
هسته خرما را گرفته و مغز گردو‌ها داخلش قرار میدهیم.  آرد را با کره تفت داده تا طلایی رنگ شود، پودر هل را اضافه کرده، شکر را با مقدار کمی آب مخلوط کرده تا حل شود سپس به آرد افزوده هم میزنیم تا خوب یکدست شود. خرما را چیده آرد را روی خرمها ریخته و صاف می‌کنیم اگر پودر نارگیل دوست داشتید روی آرد بپاشید، ردیف دوّم خرما را چیده و بقیه آرد را ریخته و پودر شکر و دارچین را رویش بریزید، من از کمی شکر رنگی هم استفاده کردم

No comments:

Post a Comment