آرد ۵ ق غذا خوری
کره ۲ ق غذا خوری
شکر یا نبات به میزان لازم
آب ۲ پیمانه
ادویه پلو ۱ ق چایخوری البته بعضیها فقط از زعفران استفاده میکنن
هل ۱/۲ ق چایخوری البته من این را از خودم اضافه کردم چون عطر هل را خیلی دوست دارم
پودر نارگیل کمی
آرد را تفت داده تا برنگ طلایی در آید، سپس ادویه و هل را اضافه کرده کمی دیگر تفت میدهیم. اگر زعفران استفاده میکنیم با آب اضافه کنید. کره را در این مرحله اضافه کرده تا آب شود، نبات یا شکر هر کدوم که استفاده میکنین را در آب گرم حل کنید و به آردها اضافه کنید شیرینی را مطابق میل تون تنظیم کنید.
کمی هم زده تا کاچی به غلظت مورد نظر برسد و پودر نارگیل را هم اضافه کنید. البته کاچی معمولا زیاد غلیظ نیست. نوش جان
No comments:
Post a Comment