Total Pageviews

Saturday, January 8, 2011

ساندویچ مرغ قارچ و پنیر


سینه مرغ ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد 
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد
قارچ ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ۲ ق غذاخوری
سس کتچاب مقداری 
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر برای هر ساندویچ ۱ برش من از پپر جک استفاده کردم ولی‌ هر نوع پنیری به سلیقه خودتون، پنیر پیتزا هم می‌شه 
اول سینه مرغ را از وسط برش زده تا نازکتر شود و در نمک و آب لیمو بگذارید به مدت ۱ ساعت، بعد مرغ را گریل کرده یا توی فر‌ میگذریم تا حاضر بشه. پیاز و فلفل دلمه را بشکل ورق نازک برش زده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، قارچ را هم نازک برش زده و دست اخر به مواد افزود و با کمی‌ نمک و فلفل تفت میدهیم به مدٔت ۳ تا ۴ دقیقه چون نمی‌خواهیم قارچ آب بندازه، سینه مرغ را که پخته یا گریل شده خورد کرده و به این مواد افزود کمی تفت میدهیم و بعد سس کتچاب را به مواد زده هم می‌زنیم، در اخر پنیر را روی مواد ریخته حرارت را کم کرده تا پنیر به آرامی آب شود. مواد برای ساندویچ حاضر است

2 comments:

  1. All of these recipes look so yummy, but I can't read any of them. Either way keep posting pictures and I'll keep looking.

    ReplyDelete
  2. I'm sorry, I am trying to translate them in English as I find some time ( in nursing school ;)

    ReplyDelete