Total Pageviews

Thursday, January 6, 2011

Ghalieh Mahi from Khuzestan province...قلیه ماهی‌ از استان خوزستان



ماهی‌ ۵۰۰ گرم، بدون استخوان
گشنیز و جعفری خرد شده، ۳ پیمانه
شنبلیله خشک ۱ ق غذا خوری
پیاز بزرگ ۱ عدد، ریز خرد شده
سیر ریز خرد شده ۵ حبه
شیره غلیظ تمبر هندی ۱/۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
نمک و فلفل
طرز تهیه 










پیاز را تفت داده تا طلائی شود، سیر، شنبلیله، جعفری و گشنیز را هم اضافه کرده خوب تفت داده.  تمبر هندی را اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه میگذاریم بپزد سپس ۲ پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم با حرارت متوسط بپزد. ماهی‌ را خرد کرده و در کمی روغن با نمک و فلفل تفت میدهیم، بعد از حدود ۴۵ دقیقه ماهی‌ها را به مواد دیگر افزوده، اگر کم آب هست کمی آب اضافه کرده و اگر ترشی کم هست کمی دیگر تمبر هندی اضافه کرده و اجازه میدهیم با حرارت متوسط یک ساعت دیگر 
بپزد.  این خورشت مثل قورمه سبزی باید خوب جا بیفتد و همچنین کمی تند هست ولی بستگی به سلیقه هر کس دارد


No comments:

Post a Comment