سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد، خرد شده
پاستا مدل دلخواه ۱ بسته
پیاز ۱عدد متوسط، نازک خرد شده
سیر ۴ حبه، ریز شده
مارچوبه تازه خرد شده ۱ پیمانه
کنگر فرنگی یا همون آرتیشو ترش شده ۱/۲ پیمانه
نعناع تازه ۱ شاخه
رزماری ۲ شاخه
سٔس گوجه فرنگی مخصوص پاستا از هر نوع ۲ پیمانه
نمک و فلفل
پنیر پرمجان ۱ پیمانه
روغن زیتون یا روغن گیاهی برای تفت دادن
2 boneless, skinless chicken breasts, cut in pieces
1 package pasta of choice
1 medium onion, sliced
4 gloves garlic, minced
1 cup cut fresh asparagus
1/2 cup marinated artichoke
1 branch of fresh mint just for taste
2 branches of rosemary
2 cups any type of pasta sauce
1 cup parmesan cheese
Salt and pepper
Olive oil ( my choice) or any kind of vegetable oil
طرز تهیه
پیاز را در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، سپس سیر، نعناع و رزماری را اضافه کرده برای ۱ دقیقه دیگر تفت میدهیم و در این مرحله مرغ را اضافه میکنیم و هر چند وقت یکبار هم میزنیم وقتی که رنگ مرغ از حالت خامی در آمد نمک و فلفل را افزوده، کمی هم زده، سپس سٔس گوجه را اضافه کرده. بعد از ۵ دقیقه مارچوبه و نصف پیمانه پنیر پرمجان را اضافه میکنیم و میگذاریم تا با حرارت متوسط بپزد، حدود ۳۰ دقیقه
در این مدت پاستا را با آب و نمک میپزیم به حدی که آماده سرو کردن باشد و احتیاج به دم کردن نداشته باشد. در اخر که مواد پاستا حاضر شد در یک ظرف بزرگ همه را باهم مخلوط کرده و همچنین آرتیشو و بقیه پنیر پرمجان را هم اضافه میکنیم
Method:
1. In a medium size frying pan saute onions until golden.
2. Add garlic, mint and rosemary and stir for a minute.
3. Add chickens and stir occasionally until color is no longer pink, then add salt and pepper, stir and add pasta sauce let it cook for 5 minutes.
4. Add the asparaguses and half of the parmesan cheese and let it cook for at least 30 minutes on medium heat.
5. Meanwhile cook the pastas.
6. In a large bowl mix pastas with the chickens and at the end add the artichokes and rest of the parmesan cheese and serve.
سلام پریسا جون مبارکه وبلاگ نو :))
ReplyDeleteلینکیدمت :D
سلام لیلا جونم مرسی، من سپتامبر شروع کردم ولی فقط یه پست تا الان هاها که مدرسه نداشتم یه مقداری کار کردم ولی وقت میبره
ReplyDelete