Total Pageviews

Friday, March 11, 2011

کیک شنی بادام و زردالو...Almond and apricot crumb cake




 کیک شنی بادام و زردالو
این کیک به خطر تردی روی کیک که در پایین توضیح داده شده به کیک شنی یا کرامب معروف هست
مواد لازم آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
پودر بادام ۱ پیمانه
شکر ۱ و ۱/۴پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۲/۳ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
خامه ترش یا ماست شیرین ۱/۲ پیمانه
زردالو خشک ۲/۳ پیمانه، خرد شده
بکینگ پودر ۲ ق چایخوری
بکینگ سودا یا همون جوش شیرین ۱/۲ ق چیخوری
پودر هل ۱ ق چایخوری

مواد لازم برای روی کیک 
کره ۱/۴ پیمانه، قبل از استفاده از یخچال بیرون گذاشته
آرد ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
دارچین ۱ ق غذا خوری


Almond and apricot crumb cake
Ingredients:


1 and 1/4 cup flour
1 cup ground almond
1 and 1/4 cup sugar 
3 eggs
2/3 cup butter
1/2 cup milk
1/2 cup sour cream
2/3 cup dried apricot, cut
2 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon baking soda
1 teaspoon ground cardamom 


Ingredients for making crumb
1/4 cup butter, room temperature
1/2 cup flour
1/4 cup sugar
1 tablespoon cinnamon 


                                                       وای چه رنگی





شکر و کره آب شده را با همزن زده تا خوب مخلوط شود، سپس تخم مرغ را اضافه کرده همزده، در این مرحله شیر و خامه ترش یا ماست را هم اضافه کرده و تا حدی که مخلوط شود با همزن زده
1. Beat butter with sugar, add eggs, beat again, then add milk and sour cream and beat some more.



مواد خشک را اضافه کرده و با همزن کمی هم زده تا مخلوط شود
2. Add the dry ingredients and beat just until well mixed.



                                    زردالو‌ها را هم اضافه کرده و کمی مخلوط کرده
                                     3. Add the apricots and mix.


برای درست کردن کرامب تمام مواد را با دست مخلوط کرده تا یک خمیر تقریبا خشک و زبری درست بشه
4. For making crumb mix every thing together by hand.




وقتی که مواد را در ظرف کیک ریخته کرامب را روی مواد کیک ریخته
5. After pouring the batter in a baking pan, sprinkle the crumbs on the top.


فر‌ را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارینهایت روشن کرده و کیک را به مدت ۵۰-۶۰ پخته
6. In a 350 degree preheated oven bake the cake for 50-60 minutes.




این کیک با قهوه یا چای عالیه و همچنین خیلی‌ خوش عطر هست نوش جان

2 comments:

  1. توی مواد کیک چقدر باید شکر زد؟ فکر کنم جا افتاده..چون نوشتید شکر را با کره آب شده می زنیم...کدوم شکر؟؟

    ReplyDelete
  2. مرسی از تصحیح دوست عزیز

    ReplyDelete