Total Pageviews

Friday, March 4, 2011

شوکلات سوفله... Chocolate souffle


روش ساده شوکلات سوفله
One of the easiest way to make perfect souffle 



مواد لازم برای ۲ عدد سوفله با ظرف متوسط
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شوکلات خوب ۷۲% یا ۶۵% ۱/۳ پیمانه
شکر ۲ ق غذا خوری
آبلیمو ۱ ق چای خوری
اسانس وانیل ۱ ق چایخوری
کره برای چرب کردن ظرف

Ingredients for 2 chocolate souffle with medium size ramekins:
4 white eggs
2 egg yolks 
1/3 cup good quality dark chocolate, I used 72%
2 tablespoons sugar
1 teaspoon vanilla extract
1 teaspoon lemon juice 
Some butter for greasing the ramekins 


شوکلات‌ها را در ظرفی که به روی ظرف آب در حال جوشیدن هست ذوب کنید، قبل از اینکه کاملا ذوب شود از حرارت برداشته تا نسوزد 
1.  Melt the chocolates by placing it on top of boiling pan. Take it off before melting completely 






 ,تخم مرغ‌ها را جدا کرده، سفیده را جدا زده تا فرم بگیرد
ظرف‌ها را اول با کره چرب کرده و کمی شکر پاشیده و همه جا پخش کرده
2. Grease the ramekins with butter and sprinkle some sugar all over. Separate egg whites and egg yolks, beat the whites until forms.





زرده را را به شکلات‌ها اضافه کرده، خوب همزده، سپس اسانس وانیل را افزده، شکر و آبلیمو را به سفیده اضافه کرده
2. Mix yolks with chocolate stir well, then add vanilla extract.  Add sugar and lemon juice to whites and mix.




در اخر سفیده را کم کم به مخلوط شکلات اضافه کرده  به آرامی هم زده تا خوب مخلوط شود و در ظرفها ریخته و در فر‌ که 
از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فرینهایت روشن شده گذشته به مدت ۸-۱۰ دقیقه
ظرفها را در سینی فر‌ گذشته قبل از قرار دادن در فر‌ تا از سوختن ته سوفله جلوگیری کند
3.  Add chocolate mixture to whites and stir slowly until well mixed, pour it in ramekins, bake in 400 degree F preheated oven for 8-10 minutes. Place ramekins in baking sheet, then place them in oven.



چون فرها باهم فرق دارند وقتی که سوفله ترک برداشت معمولا حاضر هست اگر دوست دارید که وسط هنوز کمی حالت مایع 
داشته باشه به محض ترک خوردن بردارین مثل اینکه من دفعه قبل درست کردم
4. when see the crack souffle is ready ;)


                                              اینهم دیگه آخرشه سوفله با بستنی 



                             One of the most romantic desserts ;)






7 comments:

  1. جنس ظرف سوفله باید چه باشد؟

    ReplyDelete
  2. che weblog ziba va ba mohtavaei tabrik migam khanoom honar mand . emroooz didam ke mano linke kardin, kheili khosh halam az ashenaei ba shoma . ba ejazeh man ham liketoon mikonam.

    ReplyDelete
  3. خیلی عالیه....دستتون درد نکنه

    ReplyDelete
  4. ظرفی که بشه در فر‌ قرار داد، ظرف مخصوص سوفله اسمش رمیکین هست طور این لینک میتونین دقیقاً ببنید
    http://www.google.com/images?hl=en&q=ramekin&bav=on.2,or.&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=642

    ReplyDelete
  5. پروشات جان بلاگ شما هم همینطور عزیزم از آشنایتون خوشحالم

    ReplyDelete
  6. chocolate bad az inke zob she 1/3 cup bashe ya ghabl az zob shodan?

    ReplyDelete