Total Pageviews

Tuesday, January 18, 2011

بیسگویت بادامی‌...Almond Biscotti (Italian style)


این بیسگویت خیلی‌ ساده هست و به دلیل نداشتن کره یا روغن خیلی‌ هم سالم هست، جون میده برای چای و قهوه
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
نمک  ۱/۴ ق چای خوری
اسانس بادام، وانیل از هر کدوم ۱ ق چای خوری
بادام تست شده ۲/۳ پیمانه، بادام را می‌شه در سینی فر‌ با حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه تست کرد

Italian Almond Biscotti
Very easy to make, great with coffee and tea, no butte or oil added ;)

Ingredients:
2 cups flour 
2/3 cup sugar
3 large eggs 
1/4 teaspoon salt
1 teaspoon baking powder
1 teaspoon vanilla extract and almond extract ( each one teaspoon)
2/3 cup Roasted almond, if you have raw almond toast it in the 300 degree oven for 10-15 minutes ;)





طرز تهیه 


فر‌ را از قبل با درجه ۳۲۵ روشن کنید 
مواد خشک را به جز بادام‌ها مخلوط کرده کمی با همزن برقی زده تا خوب مخلوط شوند 
1. Preheat the oven on 325 F
2. beat all the dry ingredients except almonds until well mixed



تخم مرغ‌ها را با اسانس وانیل و اسانس بادام مخلوط کنید، اگر اسانس بادام ندارید اشکالی‌ ندارد فقط از اسانس یا پودر وانیل استفاده کنید و کم کم  به آرد اضافه کنید در حالی‌ که مواد را با همزن برقی  هم میزنید
3. With fork beat eggs with vanilla and almond extract, if you don't have almond extract it's ok ;), add it little by little to our flour mix and beat with electronic mixer.



بادامها را کمی خرد کرده و به مواد اضافه کرده و کمی هم زده تا خوب مخلوط شود
4.  Crush the almonds and add it to the batter, mix it well








روی یک سطح مسطح آرد پاشیده، خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و در سینی فر‌ که کاغذ پهن کردید بچینید


5.  On a flat surface sprinkle some flour, divide the dough to 2 parts and place it on the baking sheet with parchment paper.  









به مدت ۳۵- ۴۰ دقیقه در فر‌، طبقه وسط قرار دهید، سپس از فر‌ در آورده و وقتی کمی سرد شد با کارد برش زده و دوباره در فر‌ قرار داده و برای ۱۵ دقیقه دیگر بیک کنید تو کمی بیشر تست شود
6.  Bake it for 35-40 minutes, take it out and when is a little cool cut it and return it to the oven and bake for another 15 minutes. 



این بیسگویتها را میشه به مدت ۳-۴ هفته در یک ظرف در بسته نگه داشت، با این مواد حدود ۳۰ تا بیسگویت درست می‌شه البته من کمی کلفتر برش زدم ولی می‌شه کمی نازکتر هم برش زد، و بهتر اینکه می‌شه در شکلات غلتاند که دیگه هیچی‌


7.  These biscotties can stored up to 3-4 weeks on a airtight container, this recipe will make 30 biscotti and you can deep it in the chocolate as well ;)
Enjoyyyyyyyyyyyyyyy



I had it with Turkish coffee it was a so good ;)

13 comments:

  1. merci aziizam khili ham bayad atroo boo dashteh basheh

    ReplyDelete
  2. Areh hesabi nedon chrbi vaseh mn khobeh ;)

    ReplyDelete
  3. حتما این هفته درستش میکنم مرسی

    ReplyDelete
  4. لیلا جون حتما امتحان کن و خبرشو بده

    ReplyDelete
  5. راستی کیک پنیرتم درست کردم خیلی وقته خیلی خوشمزه شد میزارمش حتما

    ReplyDelete
  6. خوشالم که دستور به کارت اومد عزیزم حتماً بذارش

    ReplyDelete
  7. سلام دوباره
    پریسا جون من اینو درست کردم
    اما خیلی شل شد خودم کمی ارد اضافه کردم میچسبید به دست
    باید خمیرش سفت باشه دیگه؟؟ نچسبه؟؟
    بعد درجه فر رو شما رو چند تنظیم کردی؟
    مرســـــــــــــــــی خوشمزه بود عکس هم میزارم

    ReplyDelete
  8. لیلا جونم خمیرش کمی به دست می‌چسبه برای همین کمی آرد استفاده کن تا موقع گذاشتن توی ظرف مورد نظرت خیلی‌ به دستت نچسبه، درجه فر‌ هم این بالا هستش ۳۲۵ ولی‌ حتما از قبل روش باشه

    ReplyDelete
  9. سلام پریسای عزیز نمیدونستم که وبلاگ داری وای چقدر خوشحال شدم وبلاگتو دیدم خانم با سلیقه
    الی گولو

    ReplyDelete
  10. الهام جونم خوبی‌ عزیزم، من وبلاگ داشتم ولی فعال نبودم چون سرم یه مدتی با درس خیلی‌ گرم بود ولی تازگیها دارم فعالتر میشم، آخه خیلی‌ وقت میگیره

    ReplyDelete
  11. الهام جان وبلاگ خودت هم مبارک باشه عزیزم

    ReplyDelete
  12. سلام پریسا جان اسم من حمیده است و من افغانی استم خیلی‌ وبلاگ ات راا دوست دارم .
    بسگویتها راا امتحان کردم عالی‌ بود خیلی‌ متشکرم.

    ReplyDelete
  13. سلام عزیزم مرسی از کامنت حمیده جان خوشبختم از آشنایتون

    ReplyDelete