Total Pageviews
Tuesday, December 28, 2010
Carrot Cake...کیک هویج
آرد 2 پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن یا کره ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
هویج رنده شده 1.5 پیمانه
sour cream 1/3 پیمانه
سیب رنده شده 3/1 پیمانه
دارچین 1 ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
بکینگ سودا ۱/۲ ق چایخوری
گردو و کشمش کمی
مواد روی کیک
خامه 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای 1/2 پیمانه
شکر به میزان لازم
اسانس وانیل 1 ق چ
فر رو از قبل روی ۳۵۰ درجه بگذارید، با همزن برقی تخم مرغ، شکر و روغن را
sour cream خوب بزنید تا رنگ مواد کمرنگ بشه
اضافه کرده و با همزن کمی بزنید. در یه ظرف دیگه تمام مواد خشک را مخلوط کنید و کم کم به این مواد اضافه کرده و یواش هم بزنید با دست در آخر هویج / سیب/ گردو و کشمش را افزده و خوب مخلوط میکنیم. مواد را توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بیک کنین، بستگی به فر داره ولی هر وقت که با چنگال تست کردید و به چنگال نچسبید حاضر هست
خامه را با شکر با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره، در ظرف جدا پنیر خامهای و شکر و اسانس وانیل را هم با همزن برقی میزنیم با وقتی کاملا یک دست شد خامه را افزوده خوب مخلوط میکنیم و وقتی کیک کاملا سرد شد روی کیک را با این مواد تزئین میکنیم
Orange Cake...کیک پرتقالی
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن یا کره ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
آب پرتقال تازه ۳/۴ پیمانه
sour cream 1/3 پیمانه
پوست ۱ پرتقال رنده شده
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
بکینگ سودا ۱/۲ ق چایخوری
فر رو از قبل روی ۳۵۰ درجه بگذارید، با همزن برقی تخم مرغ، شکر و روغن را
sour cream خوب بزنید تا رنگ مواد کمرنگ بشه، آب پرتقال و
اضافه کرده و با همزن کمی بزنید. در یه ظرف دیگه تمام مواد خشک را مخلوط کنید و کم کم به این مواد اضافه کرده و یواش هم بزنید میتونید با دست یا با همزن برقی بزنید ولی زیاد از حد هم نزنید. مواد را توی ظرف مورد نظرتون بریزید من از ظرف کیک معمولی که وسطش خالی هست استفاده کردم و این مقدار براش کافی هست، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بیک کنین، بستگی به فر داره ولی هر وقت کا با چنگال تست کردید و به چنگال نچسبید حاضر هست.
Flour 2 cups
Sugar 1 cup
Oil or butter 3/4 cup
Eggs 4
Fresh orange juice 3/4 cup
Sour cream 1/3 cup
Zest of one orange
Baking powder 2 tea spoon
Baking soda 1 tea spoon
Preheat the oven 350 degree first. Beat sugar, oil and egg with electronic mixer until color is lighten and add orange juice/ sour cream and mix well, mix flour/ baking soda/powder together and add them slowly to the other mix add orange zest at last. Bake for 40-50.
Roulade...رولت خامه ای
آرد ۸ ق غذا خوری
شکر ۸ ق غذا خوری
تخم مرغ ۷ عدد کوچک
دارچین ۱ ق چای خوری برای عطر و از بین بردن بوی تخم مرغ
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
سفیده را جدا زده با همزن برقی، شکر را با زرده زده تا کمرنگ شود بعد به سفیده اضافه کرده. کمی با همزن برقی میزنیم به حدی که با هم مخلوط شود. آرد دارچین و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و روی مواد دیگر الک میکنیم و با چنگل مخلوط کرده ولی زیاد هم نزنید . فر را از قبل با درجه ۳۵۰ روشن کنید. توی سینی فر کاغذ پهن کنید مواد را ریخته برای حدود ۳۰ دقیقه توی فر بگذارید
برای این من حدود ۱ لیوان یا همون ۱ پیمانه خامه استفاده کردم، من معمولا مقدار شکر را هم با تست کردن اندازه میگرم چون سلیقهها متفاوت هست بعضیها شیرینتر دوست دارن بعضیها کمتر
خامه و شکر را با همزن زده و ۱ ق چای خوری وانیل اضافه کرده تا خامه فرم بگیرد.وقتی که کیک کاملا سرد شد آماده هست تا مواد را روش بریزید. من از کمپوت آناناس رنده شده استفاده کردم ولی این دلخواه هست، آبش را گرفتم و روی کیک که کاملا سرد شده ریختم بعد خامه را مالیدم و رول کردم. این باعث میشه که کیک حالت تر پیدا کنه
Roulade:
Ingredients:
8 tablespoon flour
8 tablespoon sugar
7 small egg
1 teaspoon cinnamon
1 teaspoon baking powder
Ingredients for filling:
Heavy cream about 1 cup
sugar enough for your taste :)
1 teaspoon vanilla extract
Method:
1. Preheat the oven on 350 degree.
2. Separate whites and yolks, beat whites with electronic mixer until formed.
3. Beat yolks and sugar until light, add it to whites and beat until mixed.
4. Mix dry ingredients and add them slowly to the eggs and mix them with fork until mixed well.
5. Line cookie sheets with parchment paper.
6. Pour it and bake for 30 minutes.
7. Cool the cake completely.
8. Beat heavy cream, sugar and vanilla extract until formed and place it on the cold cake and roll.
Kashke-bademjan...کشک بادمجان
Kashke-bademjan...کشک بادمجان
مواد لازم
بادمجان ۴ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه, ریز شده
نعناع خشک ۱ ق غذا خوری
زرد چوبه ۲ ق چای خوری
کشک رقیق شده ۱/۲ پیمانه اگر کشک غلیظ هست با کمی آب گرم رقیقش کنید
نمک و فلفل
کمی روغن زیتون یا روغن مایع
بادمجانها را به شکل ورقهای خرد کرده، کمی نمک زده و در سینی فر که کمی چرب شده بچینید و بگذارید داخل فر تا پخته شود. روش دیگر این هست که بادمجان هارا در ماهیتابه سرخ کرده که این باعث میشود که بادمجانها روغن زیادی بخودشون بگیرند، من روش اول را ترجیح میدهم چون سالمتر هست. در ماهیتابه متوسط پیاز را سرخ کرده وقتی طلایی رنگ شدند زردچوبه را اضافه کرده کمی همزده و نعناع و سیر را افزوده بعد از کمی هم زدن حدود ۱ دقیقه کمی از پیاز و نعناع داغها را برای روی کشک بادمجان کنار گذشته، بادمجانها را
اضافه کرده و در اخر کشک را، حرارت را کم کرده میگذاریم تا به آرامی بپزد
Ingredients:
4 medium eggplants, pealed and sliced
1 medium onion, diced
3 cloves of garlic, minced
1 tablespoon dried mint
2 teaspoon turmeric
1/2 cup kashk
Salt and black pepper
Olive oil or vegetable oil
Method:
1.Spray baking sheet with oil, place eggplants and some salt and bake until soft.
2. In a frying pan, fry onion until golden, add turmeric stir for a 30 seconds.
3. Add mints and garlics and pepper, stir for a minutes, put some in a side for decoration.
4. Add eggplants and kashk let it cook on a slow heat for another 30 minutes.
مواد لازم
بادمجان ۴ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه, ریز شده
نعناع خشک ۱ ق غذا خوری
زرد چوبه ۲ ق چای خوری
کشک رقیق شده ۱/۲ پیمانه اگر کشک غلیظ هست با کمی آب گرم رقیقش کنید
نمک و فلفل
کمی روغن زیتون یا روغن مایع
بادمجانها را به شکل ورقهای خرد کرده، کمی نمک زده و در سینی فر که کمی چرب شده بچینید و بگذارید داخل فر تا پخته شود. روش دیگر این هست که بادمجان هارا در ماهیتابه سرخ کرده که این باعث میشود که بادمجانها روغن زیادی بخودشون بگیرند، من روش اول را ترجیح میدهم چون سالمتر هست. در ماهیتابه متوسط پیاز را سرخ کرده وقتی طلایی رنگ شدند زردچوبه را اضافه کرده کمی همزده و نعناع و سیر را افزوده بعد از کمی هم زدن حدود ۱ دقیقه کمی از پیاز و نعناع داغها را برای روی کشک بادمجان کنار گذشته، بادمجانها را
اضافه کرده و در اخر کشک را، حرارت را کم کرده میگذاریم تا به آرامی بپزد
Ingredients:
4 medium eggplants, pealed and sliced
1 medium onion, diced
3 cloves of garlic, minced
1 tablespoon dried mint
2 teaspoon turmeric
1/2 cup kashk
Salt and black pepper
Olive oil or vegetable oil
Method:
1.Spray baking sheet with oil, place eggplants and some salt and bake until soft.
2. In a frying pan, fry onion until golden, add turmeric stir for a 30 seconds.
3. Add mints and garlics and pepper, stir for a minutes, put some in a side for decoration.
4. Add eggplants and kashk let it cook on a slow heat for another 30 minutes.
Falafel... فلافل
فلفل را با روشهای مختلف میشه درست کرد اگر تمام مواد اولیه تازه باشه بهترین نتیجه را میده این روش را چندین بار امتحان کردم و خیلی راضی هستم انشاالله شما هم خوشتون بیاد
There are many ways to make falafel, the best way is to use fresh ingredients, I have tried this method several times and I love it :)
مواد لازم
نخود ۱ پیمانه
لوبیا باقالی ۱/۲ پیمانه
گشنیز تازه خرد شده ۱/۳ پیمانه
جعفری تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه
نعناع خشک ۱ ق چ
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۳ حبه
ادویه ۲ ق چ
نمک و فلفل
طرز تهیه
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده
پیاز و سیر را در غذا ساز ریخته تا ریز شود ولی نه به حالت خیلی نرم
نخود و لوبیا را هم در غذا ساز ریخته تا ریز شود ولی نه به حالت خیلی نرم
در یک ظرف بزرگ همه مواد را خوب مخلوط کرده
با استفاده از ۲ قاشق و یا با دست مواد را به اندازه توپ پینگ پنگ در آورده, من از قاشق مخصوص بستنی استفاده کردم که خیلی راحتتر هست
در ماهیتابه کوچک به حدی روغن میریزیم که تا وسط فلافل را بگیرد، هر دو طرف را سرخ کرده،
وقتی به رنگ طلایی در آمد در بشقابی یک دستمال تمیز پهن کرده و فلافلها را بعد از حاضر شدن در آن گذشته تا روغن اضافی آن گرفته شود
نوش جان
** Ingredients**
1 cup garbanzo bean
½ cup fava bean
1/3 cup finely chopped fresh cilantro
1/4 cup finely chopped fresh parsley
1 teaspoon dried mint
1 large onion
3 cloves of garlic
2 teaspoon Allspice
Salt and pepper
** Method**
1. In a large bowl sock beans in cold water overnight
2. Place onion and garlic in the food processes until blended but not pureed
3. Place beans in the food processes, process but not pureed
4. Mix well all the ingredients in a large bowl
5. Using 2 spoons or with hands make them size of a ping pong ball
5. In a small frying pan fry until golden brown on each side, rain briefly on paper towels to get rid of excessive oil.
I have tried different recipes and I like this one the most.
Enjoy
سٔس تهینی با فلافل خیلی خوشمزه هست برای طرز تهیه به قسمت سٔسها مراجعه فرماید
Tahini sauce is perfect with falafel, for recipe see sauce section.
Veggies...غذا های بدون گوشت
Koo Koo Havij( carrot)...کو کو هویج
هویج رنده شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
دارچین ۱ ق چایخوری
نمک/ فلفل
اول پیاز را خیلی ریز کرده و در روغن تفت میدهیم وقتی طلایی رنگ شد دارچین را افزوده کمی هم زده بعد هویج را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا رنگش کمی تیره شود و تقریبا نیم پز، بعد از روی شعله برداشته میگذریم کمی سرد شود و تخم مرغها و نمک و فلفل را اضافه کرده خوب هم زده و در
ماهیتابه سرخ میکنیم
** Ingredients**
1 cup shredded carrot
2 eggs
1 small onion ( finely chopped)
1 tea spoon cinnamon
Salt and black pepper
Olive oil or vegetable oil
** Method**
1.Heat 2 tablespoons oil in a skillet over a medium heat and saute onions until golden.
2. Add cinnamon and mix it with the onions.
3. Add carrots and stir it until color darken, turn off the heat and let it cool.
4. Add eggs, salt and paper and mix it well.
5. Heat oil in a skillet over medium high heat, fry until golden brown on each side.
Enjoy :)
-parisa
هویج رنده شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
دارچین ۱ ق چایخوری
نمک/ فلفل
اول پیاز را خیلی ریز کرده و در روغن تفت میدهیم وقتی طلایی رنگ شد دارچین را افزوده کمی هم زده بعد هویج را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا رنگش کمی تیره شود و تقریبا نیم پز، بعد از روی شعله برداشته میگذریم کمی سرد شود و تخم مرغها و نمک و فلفل را اضافه کرده خوب هم زده و در
ماهیتابه سرخ میکنیم
** Ingredients**
1 cup shredded carrot
2 eggs
1 small onion ( finely chopped)
1 tea spoon cinnamon
Salt and black pepper
Olive oil or vegetable oil
** Method**
1.Heat 2 tablespoons oil in a skillet over a medium heat and saute onions until golden.
2. Add cinnamon and mix it with the onions.
3. Add carrots and stir it until color darken, turn off the heat and let it cool.
4. Add eggs, salt and paper and mix it well.
5. Heat oil in a skillet over medium high heat, fry until golden brown on each side.
Enjoy :)
-parisa
Koo Koo Havij( carrot)...کو کو هویج
Koo Koo Havij( carrot)...کو کو هویج
هویج رنده شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
دارچین ۱ ق چایخوری
نمک/ فلفل
اول پیاز را خیلی ریز کرده و در روغن تفت میدهیم وقتی طلایی رنگ شد دارچین را افزوده کمی هم زده بعد هویج را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا رنگش کمی تیره شود و تقریبا نیم پز، بعد از روی شعله برداشته میگذریم کمی سرد شود و تخم مرغها و نمک و فلفل را اضافه کرده خوب هم زده و در
ماهیتابه سرخ میکنیم
** Ingredients**
1 cup shredded carrot
2 eggs
1 small onion ( finely chopped)
1 tea spoon cinnamon
Salt and black pepper
Olive oil or vegetable oil
** Method**
1.Heat 2 tablespoons oil in a skillet over a medium heat and saute onions until golden.
2. Add cinnamon and mix it with the onions.
3. Add carrots and stir it until color darken, turn off the heat and let it cool.
4. Add eggs, salt and paper and mix it well.
5. Heat oil in a skillet over medium high heat, fry until golden brown on each side.
Enjoy :)
-parisa
هویج رنده شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
دارچین ۱ ق چایخوری
نمک/ فلفل
اول پیاز را خیلی ریز کرده و در روغن تفت میدهیم وقتی طلایی رنگ شد دارچین را افزوده کمی هم زده بعد هویج را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا رنگش کمی تیره شود و تقریبا نیم پز، بعد از روی شعله برداشته میگذریم کمی سرد شود و تخم مرغها و نمک و فلفل را اضافه کرده خوب هم زده و در
ماهیتابه سرخ میکنیم
** Ingredients**
1 cup shredded carrot
2 eggs
1 small onion ( finely chopped)
1 tea spoon cinnamon
Salt and black pepper
Olive oil or vegetable oil
** Method**
1.Heat 2 tablespoons oil in a skillet over a medium heat and saute onions until golden.
2. Add cinnamon and mix it with the onions.
3. Add carrots and stir it until color darken, turn off the heat and let it cool.
4. Add eggs, salt and paper and mix it well.
5. Heat oil in a skillet over medium high heat, fry until golden brown on each side.
Enjoy :)
-parisa
Subscribe to:
Posts (Atom)