Total Pageviews
Tuesday, December 28, 2010
Apple jam...مربا سیب
سیب متوسط ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
آب۲ پیمانه
آب لیمو۲ /۱ ق غذا خوری
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری
سیب را به شکل مکبهای ۱ سانتی متری خرد کرده، با شکر و آب میگذریم
با حرارت متوسط بپزه تا زمانیکه آب مربا غلیظ بشه و سیبها به حالت شفاف دربیان. ۱۰ دقیقه قبل از اینکه مربا حاضر بشه آب لیمو و اسانس وانیل را اضافه کنین. آب لیمو از قندک زدن مربا جلوگیری میکنه و همچنین عطر خاصی به
مربا میدهد
We need:
2 Medium size apple
1 Cup sugar
2 Cup water
1/2 Tablespoon lemon juice
1 Teaspoon vanilla extract
Method:
1. Cut the apples to a small cubes
2. Dissolve sugar and water and add the apples
3. Cook them until thicken and apples appear transparent
4. 10 minutes prior turning off the stove add lemon juice and vanilla extract
-parisa
Chicken kabab in oven...کباب مرغ در فر
مواد لازم
سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
سیر ریز شده ۲ حبه
نمک و فلفل
ماست ۱/۲ پیمانه
سس خردل ۱ ق غذا خوری
زعفران کمی
آبلیمو ۳ ق غذا خوری
کره ۱ ق غذا خوری برای روی مرغ ها
طرز تهیه
تمام مواد را با هم خوب مخلوط کرده و برای ۱۰-۱۲ ساعت در ظرف سربسته در یخچال قرار داده.
مرغها را در فویل پیچیده و در فر با حرارت ۳۷۵ درجه طبقه وسط فر میپپزیم، بعد از حدود ۳۵-۴۰ دقیقه از فر در آورده، فویل را باز کرده و آب اضافی را گرفته، کره را روی مرغها مالیده در طبقه بالای فر برویل میکنیم برای ۳ تا ۵ دقیقه تا روی مرغها کمی طلایی تر شود مدام چک کنید تا روی مرغها نسوزد
Ingredients:
2 skinless, boneless chicken breast, cut
1 small onion, shredded
2 garlic's clove, minced
salt and pepper
1/2 cup plain yogurt
1/4 teaspoon saffron in 1/4 cup warm water
1 tablespoon mustered
3 tablespoon lemon juice
1 tablespoon olive oil
1 tablespoon butter
Method:
1. Mix every thing except butter, add chickens and marinate in refrigerator over night or for 10-12 hours.
2. Place chickens in aluminum foil, wrap the foil and bake in 375 degree oven for 35-40 minutes.
3. Unwrap the foil, get rid of excessive water and pour melted butter on the top of chickens and place it on the upper rack and broil for 3-5 minutes, check them to make sure is not burning,remove until golden.
Fesenjon Stew...خورشت فسنجون
فسنجون یکی از خورشتهایی هست که هر کسی به روشی درست میکنه، بعضیها با مرغ، بعضیها با گوشت گوسفند، بعضیها شیرین دوست دارند بعضیها ترش. این دستور فسنجون با مرغ هست.
مواد لازم
مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پودر گردو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
رب انار ۱/۲ پیمانه
شکر به میزان لازم دلخواه
نمک و فلفل
آب سرد به مقدار لازم
چند عدد قطعه یخ
طرز تهیه
در قابلمه مورد نظر ۱ پیمانه آب سرد و رب انار را مخلوط کرده، گردو را اضافه کرده میگذاریم با حرارت نسبتا زیاد بجوشد حدود نیم ساعت بعد شعله را کم کرده و در قابلمه را گذشته تا به آرامی بپزد
هر چند وقت چک کنید و اگر آب کم شده بود آب خیلی سرد و ۲ تا قالب یخ اضافه کنید این باعث میشه روغن گردو در بیاد
اگر فسنجون شیرین دوست دارید در این مرحله به اندازه دلخواه شکر اضافه کنید
وقتی گردو به روغن افتاد پیاز را رنده کرده و با نمک، فلفل و مرغ به این مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد و خوب جا بیفتد
روش دیگر این هست که اول گردو را کمی تفت داده و بعد رب انار را اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد آب سرد را اضافه کرده با این روش رنگ فسنجون
کمی تیر تر خواهد شد
Fesenjoon is one of the popular stews with the meat of choice, walnut and pomegranate sauce. There are different ways to make fesenjoon. Some make it with lamb and some with chicken, some like it a little sweet and some like it a little sour. Anyhow, this is the recipe how I usually make Fesenjoon, by the way I like it sweet so addition to sweet pomegranate sauce I add some brown sugar as well but this is totally optional.
Ingredients:
1 lb boneless skinless chicken
1 cup walnut
1 medium onion, finely chopped
1/2 cup pomegranate sauce ( could be sweet or sour )
Brown sugar optional
Salt and pepper
Cold water (enough)
Some ice cubes
Method:
1. In a medium - size saucepan mix one and a half cup of cold water with pomegranate sauce stir it well, add walnuts and bring to a boil, after 30 minutes turn down the heat and let it cook over low heat.
2. Check it once in awhile and add a little ( around 1/4 of cup) cold water and 2 cubes of ice for about 3 times, this cause the walnut’s oil to come out.
3. If you like it sweet add sugar at this point.
4. When see the walnut’s oil add onion, chicken and salt and pepper and Cover and let it cook over low- medium heat until chickens are well cooked and stew appears a little thick. If stew is watery let it cook for a longer time.
-parisa
Little meatballs...قیمه ریزه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه ۲ عدد
سبزیجات خشک معطر مثل نعناع، مرزه کمی
رب گوجه ۱/۵ ق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه گوشت ۲ غذا چای خوری
آرد معمولی یا آرد نخود چی ۱ ق غذا خوری
اول پیاز رو خیلی ریز خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود بعد ادویه و سبزیجات خشک را افزوده کمی تفت میدهیم، نصف این مواد را برداشته تا بعدا به گوشت اضافه کنیم. گوجه را هم به شکل حلقهای خرد کرده و به این مواد افزوده کمی تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حدود ۱.۵ پیمانه آن ولرم به مواد افزوده میگذریم بجوشد. بقیه پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل و تخم مرغ به گوشت افزوده خوب ورز میدهیم و بصورت گلوله در آورده و به موادی که در حال جوش هست افزوده اگر آب روی گوشت را نگرفه هر چند وقت یکبار گوشت هارو بچرخانید تا هر دو طرف پخته شود. بعد از حدود ۲۰ دقیقه سیبزمینی را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و نمک و فلفل را تست کنید و بگذارید با حرارت متوسط برای حدود ۴۵ دقیقه بپزد
** Ingredients**
1 lb ground beef
1 medium onion, chopped
1 egg
2 large potato
2 large tomato
1/2 teaspoon of dried mint, thyme and parsley (1/2 teaspoon each)
2 teaspoon allspice
1 table spoon flour
1/5 tablespoon tomato paste
Salt and pepper
**Method**
1. Fry the onions until golden.
2. Add spices and stir for couple of minutes.
3. Take half of the fried onions and add them to the ground meats.
4. Add 1.5 cups of water, tomato paste, enough salt and pepper to the rest of onions and let it cook this is the sauce.
5. In medium bowl, mix dried herbs, salt, pepper and egg to the meats and mix them well.
6. Make the meats like a small ball and put it in the sauce to cook.
7. If the water is not covering the meat balls make sure to turn it once in a while to cook truly.
8. After about half an hour cut the tomatoes and potatoes and add them to the pot let it cook.
-parisa
Baklava cake...کیک باقلوا
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
بادام یا گردو پودر شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چ
هل ۱ ق چ
مواد شیره کیک
آب ۲/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
عسل ۱ ق غذاخوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
مثل همیشه فر را از قبل با حرارت۳۷۵ درجه روشن کنید
کره آب شده، تخم مرغ و شکر را با همزن زده تا کمرنگ شود
آرد، بکینگ پودر و هل را اضافه کرده و کمی همزده
پودر بادام را اضافه کرده و با دست هم زده
در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید
برای شیره آب و شکر ر روی حرارت بگذارید وقتی شکر حل شد عسل و گلاب را اضافه کنید وقتی غلیظ شد حاضر هست
نکته اساسی اینکه کیک اول که از فر بیرون میاد کمی خشک به نظر میاد ولی نگران نباشید وقتی کیک کاملا سرد شد اول کیک را برش زده و شیره گرم را به طور مساوی روی کیک بریزید تا همه کیک آغشته به شیره شود
Baklava cake
Ingredients:
1 cup flour
1 cup almonds or walnuts, grounded
3 eggs
½ cup sugar
½ cup butter or vegetable oil
1 teaspoon cardamom
1 teaspoon baking powder
Ingredients for sauce
1cup sugar
2/3 cup water
1 tablespoon honey
¼ cup rosewater
Method:
1. Preheat oven to 375 degree F
2. Beat butter and sugar with mixer until creamy, add eggs and beat until light.
3. Mix flour, baking powder and cardamom and add it to rest of the ingredients and beat it a little more.
4. Add almonds and mix well.
5. Pour it into a 8 x 8 x 1 1/2 in square baking pan or pyrex dish and bake it for 40 minutes or until fork comes out clean.
6. Let is cool.
7. In a small sauce pan mix water, sugar and rosewater and heat it until a dissolved and start boiling.
8. Cut the cake and pour hot sauce on the cold cake and make sure it gets through each piece.
Enjoy,
-parisa
Chocolate muffin with cherry and coconut icing مافین شکلاتی با گیلاس
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
کره یا روغن ۱/۲ پیمانه
شکلات کاکائو ۶۵% یا ۷۲% آب شده ۱/۴ پیمانه من از ۷۲% استفاده کردم چون کمتر توی خونه ما قدغن هست
تخم مرغ ۲ عدد
کمپوت گیلاس له شده با مقداری آبش ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
اسانس وانیل ۱ ق چ
روی مافین
خامه ۱/۴ پیمانه
پنیر خامهای ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
اسانس وانیل ۱ ق چ
نارگیل به میزان لازم
شکر را با کره با همزن برقی زده تا خوب مخلوط شود، تخم مرغ را افزوده و دوباره هم زده تا کمرنگ شود
پودر کاکائو، شوکلات و وانیل را اضافه کرده و کمی هم زده
آرد را با بکینگ پودر، جوش شیرین مخلوط کرده و بعد به بقیه مواد افزوده خوب مخلوط میکنیم و در آخر گیلاس را هم اضافه کرده
فر را از قبل روشن کرده با حرارت ۳۵۰ درجه فارینهایت
مواد را در قالب ریخته این مواد حدود ۱۲ تا مافین با سایز معمولی میشه وقتی توی قالب مافین میریزین ۲/۳ بیشتر پر نکنین چون پف میکنه ، یا در ظرف معمولی کیک ریخته، به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تو فر
برای روی کیک اول خامه را با نصف شکر و وانیل زده تا فرم بگیرد. در ظرف جدا پنیر خامهای و بقیه شکر را هم همزده تا کاملا یک دست شود بعد به خامه اضافه کرده تا حدودی که مخلوط شوند همزده
وقتی که مافینها کاملا سرد شدند این مواد را روی آنها مالیده و رویش را نارگیل بریزید
Ice cream Cake...کیک بستنی
۲/۳ پیمانه آب یا شیر
نصف پیمانه کره
نصف پیمانه پودر کاکائو
پیمانه 1شکر
عدد 2 تخم مرغ
پیمانه 1.5 آرد
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
قاشق چایخوری1 بیکینگ پودر
قاشق چای 1 خوری وانیل
من تمام مواد رو در غذا ساز میریزم خیلی راحت تر هست اول مواد خشک بعد مایعات و ظرفی که من استفاده کردم گرد ۹ اینچ هست. فر را از قبل ۳۵۰ فارنهایت درجه روشن کردیم مواد را به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم. وقتی کیک آماده شد از فر در میاریم وقتی کاملا سرد شد از وسط برش میزنیم. بستنی رو از فریزر میذاریم یه مدت کمی بیرون تا یه مقداری شل بشه و بعد روی لایه اول رو به اندازهای که دوست داشته باشیم بستنی میگذاریم و لایه بعدی کیک رو میگذاریم و برای ۴-۵ ساعت میذاریم تو فریزر و بعد هر جور که دوست داریم تزیین میکنیم
Subscribe to:
Posts (Atom)